Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında ne iş yapıyor, uzmanlık alanı nedir? Akan Abdul son dönemlerde yaptığı yorumlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında ne iş yapıyor, uzmanlık alanı nedir? Akan Abdula biyografisi son günlerde en çok merak edilen biyografilerden oldu. Özellikle son en son Ahmet Kasım Han tarafından "Yüz Yüze" programına davet edilen Abdula, burada yaptığı yorumlarla da dikkatleri üzerine çekti. Peki, kimdir bu Akan Abdula? İşte Akan Abdula biyografisi: 

Akan Abdula Aralık 1978 Makedonya'nın Üsküp şehrinde dünyaya geldi.

İstanbul'da Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. 

Case Western Reserve Üniversitesi, Weatherhead School of Management’dan MBA derecesini aldı.

Millward Brown’da araştırma direktörü olarak uzun yıllar çalıştı.

Millward Brown’dan ayrılarak, Grey Worldwide reklam ajansına katıldı.

Grey İstanbul reklam ajansında uzun yıllar Stratejik Planlamadan sorumlu başkan yardımcılığı ve Grey Group Worldwide global strateji konseyi üyeliği yaptı.

FutureBright ve Davranış Enstitüsü'nü kurdu. Aralarında Turkcell’in de bulunduğu 20 üzerinde markaya danışmanlık vermektedir.

Reklam Özdenetim Kurulu üyesidir.

TED konuşmacısıdır.

Sık sık pazarlama ve reklamla ilgili üniversitelere konuşmacı olarak davet edilir. Dergi ve TV programlarında röportajları yayınlanır. Dünyaca ünlü Daily Telegraph stratejik yaklaşım ve fikirlerini haber yapmıştır.

AKAN ABDULA'NIN TEDx KONUŞMASINDA BİR BÖLÜM

Yorumlar

mustafa yüce Akan bey merhabalar, sedef kabaşla yaptığınız reportajı izledim. çok beğendim.çok iyiydiniz. tebrikler. son cümlenize canı yürkle BU ÜLKE MARIŞSIN çokçok güzeldi. daima başarılar dilerim.