AK Parti'nin tamamladığı Eminönü-Alibeyköy tramvay hattının açılışı Kılıçdaroğlu ile Akşener yaptı

AK Parti tarafından 2019 yılının başında tamamlanan Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı iki yıl bekletildikten sonra CHP ve İyi Parti liderlerinin katıldığı törenle açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kurdele kesmek CHP ve İyi Parti'den

AK Partili İBB yönetimi tarafından İstanbul'a yapılan sayısız yatırımlardan biri olan Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı projesi 2 yıl önce bitmesine rağmen gecikmeli olarak yeni açıldı. 

İBB yönetimini devralan CHP'li yönetim, tramvay hattının açılışını 2 yıl geciktirdikten sonra CHP ve İyi Partili liderlerinin de çağrıldığı törenle açılış töreni yaptı. 

CHP döneminde yapılmış ve bitirilmiş gibi ulusal kanallarda reklamları da yapılan projenin neden iki yıl gecikmeli olarak açıldığı açıklanmazken, törene sadece CHP ve İyi Partililerin çağrılması, projeyi tasarlayan, inşaatı sürdüren ve tamamlayan yönetimden kimsenin çağrılmaması ise dikkat çekti. 

AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu da pojenin AK Parti döneminde yapılıp tamamlandığını Twitter'dan attığı mesajla hatırlattı.

 

Tramvayın açılış törenine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener katıldı. 

Eminönü Alibeyköy tramvay durakları: Eminönü Meydan - Cibali - Balat - Feshane - Eyüp Devlet Hastanesi - Sakarya Mahallesi - Alibeyköy - Küçük Pazar - Fener - Ayvansaray - Eyüp Teleferik - Silahtarağa - Alibeyköy Merkez - Alibeyköy Cep Otogarı 

 

2020 YILINDA NELER OLDU?

 

Yorumlar