AK Parti'nin "Şehrim 2023" projesi

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: - "AK Parti olarak, Türkiye'de her alanda olduğu gibi şehircilik alanında da büyükşehirlerimiz, diğer şehirlerimiz, 81 ilimizdeki çalışmalarla birlikte, geleceğe yönelik çok önemli projelere hayata geçireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin "Şehrim 2023" projesi

ADANA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti olarak, Türkiye'de her alanda olduğu gibi şehircilik alanında da büyükşehirlerimiz, diğer şehirlerimiz, 81 ilimizdeki çalışmalarla birlikte, geleceğe yönelik çok önemli projelere hayata geçireceğiz." dedi.

Karaaslan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında Uğur Mumcu Meydanı'na gelen otobüsünün önünde yaptığı konuşmada, projenin Adana etabını mutlulukla gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kent için projesi, hedefi ve önerisi olanlarla buluştuklarını belirten Karaaslan, "Hedefimiz 2023, 2053, 2071." ifadesini kullandı.

Karaaslan, kentlerin gelişimi için büyük çaba gösterdiklerine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin hem uluslararası arenada, hem sınırlarımızın ötesinde, hem sınırlarımızın içinde, birçok alanda verdiği mücadelelere ek olarak bizler de bugün uzmanlık alanlarımızda, kendi çalışma alanlarımızda üzerimize düşen her neyse onu en iyi şekilde yapmak için büyük bir çaba veriyoruz. İşte onun için Adana'dayız. Adana, özellikli şehirlerimizden birisi fakat görüyoruz ki önemli sorunlar da var. İnşallah önümüzdeki dönemde, 2019 mart ve kasım aylarında gerçekleşecek ve bana göre Türkiye'nin bundan sonraki 100 yılının istikametini belirleyecek kadar büyük bir öneme sahip iki seçimin arkasından, Adana hak ettiği duruma kavuşacak. Bugüne kadar AK Parti belediyeciliğiyle çok uzun yıllardır yönetilen şehirlerimizde artık görmeye alışık olmadığımız tabloların maalesef burada var olduğunu görüyoruz."

Kentin ihtiyaçların tespit etmek ve bunları ortak akılla oluşturmak konusunda büyük bir iddianın sahibi olduklarını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak, Türkiye'de her alanda olduğu gibi şehircilik alanında da büyükşehirlerimiz, diğer şehirlerimiz, 81 ilimizdeki çalışmalarla birlikte, geleceğe yönelik çok önemli projelere hayata geçireceğiz. Bunlar, gerek uluslararası camiada, gerekse ülkemizi ilgilendiren meselelerde çok büyük projeler. Tüm küresel krize, bütün bu meselelere rağmen dünyada yürütülen 10 büyük projenin 6 tanesi Türkiye'de yapılmaktadır. Hakikaten ülke olarak bütün zorluklara, bütün hainlere rağmen, bütün planlara rağmen hala ne kadar dik ayakta durabildiğimizin göstergesidir."

Karaaslan, konuşmasının ardından AK Parti Adana Gençlik Kolları üyelerine, proje için verdikleri katkıdan dolayı teşekkür belgesi sundu.

Yorumlar