AK Partililer İstanbul'da suları açık bırakıyormuş

CHP'li Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, "AK Partililer İstanbul'da bilerek muslukları açık bırakıyor" imasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Partililer İstanbul'da suları açık bırakıyormuş

En son Joe Biden ile çektirdiği selfie ile gündeme gelen CHP'li yandaş gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, Twitter hesabından öyle bir iddiada bulundu ki görenler gözlerine inanamadı. 

Aydıntaşbaş, İstanbul'da AK Partililerin suları bilerek açık bırakarak şehrin sussuz kalmasını sağladığını ileri sürdü. 

Aydıntaşbaş, CHP'li bir haber sitesinin ortaya attığı asılsız iddiayı alıntılayarak paylaştığı mesajında, "İddia doğru mu bilmiyorum. Ama bunun bir ileri aşaması İstanbul'da susuzluk artsın diye evde muslukları saatlerce açık bırakmak herhalde" dedi.

Aydıntaşbaş'ın mesajı kısa süre içinde Twitter'da mizah konusu oldu.

ASLI AYTINTAŞBAŞ KİMDİR?

Aslı Aydıntaşbaş 24 Şubat 1973 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Robert College ve ABD Maine'de Bates College'dan mezun oldu.

Aydıntaşbaş, New York Üniversitesi'nde gazetecilik ve Ortadoğu üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinde başladı. Bosphorus Chronicle, Yeni Yüzyıl, NTV, Radikal, Sabah, Habertürk.com, Habertürk TV, Akşam ve Milliyet gazetesi köşe yazarı, muhabir, Washington temsilcisi ve Ankara temsilcisi olarak çalıştı.

Bu sırada The New York Times, The Wall Street Journal gibi gazetelerde haber ve makaleleri yayınlandı.

2011 yılında seçim sezonu CNN Türk'te 2011 Türkiye genel seçimleri'ni için Seçim Portreleri adlı programı, TRT Türk'te Küresel Nabız ile Skytürk360'ta Sıcak Temas ve CNN Türk'te Karşı Gündem adlı televizyon programına sundu. 

Demirören Holding'in patronu Erdoğan Demirören hakkında yazdığı bir yazı sebebiyle Milliyet gazetesindeki köşe yazarlığına son verildi.

Halen Cumhuriyet gazetesinde köşe yazmaktadır.

Taşbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı muhalefetin aleni şekilde desteklenmesi gerektiğini belirten Joe Biden'ın Türkiye'ye geldiğinde görüştüğü isimlerden biriydi. Taşbaş görüşme sonrasında yaptığı ftoğraf çekimini ise sosyal medya hesabından bu şekilde paylaşmıştı.

 

Yorumlar

Sevcan Inegöl Siz her yaptığınızı ,sırf ziyan zarar olsun,devlet batsın,hükümet yıkılsın diye mi yapıyorsunuz? Herkesi öyle zannettiğinize göre..