AK Parti'den Saadet Partisi'ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Turan başkanlığında bir heyet Saadet Partisi'ne ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası yapılan açıklamalarda, "Olumlu mesajlar" verildi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den Saadet Partisi'ne ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile bir araya geldi. Saadet Partisi Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapıldı. Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası heyet basına değerlendirmelerde bulundu.  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, yapılan görüşmede ülke meseleleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, görüşmeyi olumlu bir adım olarak değerlendirerek İstanbul yerel seçimleri ile ilgili, “Vatandaşın iradesi sonrası ortaya çıkacak neticeye herkes saygı göstermelidir” diye konuştu.

AK Parti'den Saadet Partisi'ne ziyaret

YALMAN: SEÇMEN İRADESİNE SAYGI GÖSTERİLMELİ

Saadet Partisi’nin Türkiye’de kutuplaşma olmaması için baştan beri mücadele verdiğini belirterek konuşmasına devam eden Yalman, “Bu nedenle yapılan bu ziyareti önemli görüyoruz. İkincisi zaman zaman siyasi partilerin yöneticileri ve temsilcileri kırıcı üsluplar kullanıyorlar. Artık bundan sonra bunların yaşanmaması konusunu da konuştuk. Son günlerde ortaya çıkan havayı da olumlu buluyoruz. Bu olumlu havanın tüm siyasi partiler ile birlikte oluşturulması görüşümüzü de belirttik” dedi. İstanbul seçimlerine de değinen Yalman, vatandaşın iradesi sonrası ortaya çıkacak neticeye herkesin saygı göstermesi gerekir ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Saadet Partisi'ne ziyaret

ÇETİNKAYA: NETİCESİ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

Görüşmenin iyi geçtiğini belirten Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya da, şu ifadeleri kullandı: “Neticesi hayırlı olur inşallah. Devam edeceğini de umuyorum. Kendilerine tekrardan hoş geldiniz diyorum.” AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ise yaptığı konuşmasında Saadet Partisi ile ülke meseleleri konusunda aynı hassasiyete sahip olduklarını dile getirerek, “Bu ziyaretlerimizin, aramızdaki ihtilafların rahmete dönmesi için çok kıymetli olduğuna can-ı gönülden inanıyoruz” dedi.

AK Parti'den Saadet Partisi'ne ziyaret

TURAN: DAHA FAZLA İSTİŞARE EDEN BİR POLİTİKA BELİRLEMELİYİZ

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise, gerçekleştirilen ziyarette ülkenin son gündem maddelerini değerlendirdiklerini belirterek, “Partilerimiz bu süreçlerde farklı değerlendirmelerde bulunsalar bile esas itibari ile aynı vatan toprakları içinde aynı medeniyet değerleri içerisinde hareket edilmesini tekrar hatırlamış olduk. Bu partilerin farklı düşüncelerini bir trol diline bırakmamalıyız. Hatalı, gergin bir dil yerine daha fazla istişare eden bir politikayı benimsemek durumundayız” diye konuştu.

Yorumlar