AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimine yapan terör örgütüne tepki göstermek yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çelik, FETÖ'nün siyasi ayağı ifadeleriyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti'yi ima eden Kılıçdaroğlu'na, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde darbecilerin kimleri öldürmeye çalıştığını, kimlere yol verdiğini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin skandal açıklamalarına sert tepki gösterdi. 

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun terör örgütüne tepki göstermek yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Çelik, FETÖ'nün siyasi ayağı ifadeleriyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti'yi ima eden Kılıçdaroğlu'na, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde darbecilerin kimleri öldürmeye çalıştığını, kimlere yol verdiğini hatırlattı.

Öte yandan Çelik, (CHP Grup Başkanvekili Özkoç'un TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması) FETÖ'ye karşı bütün bir duruşun yeniden güncellenmesi, bu direnişin yeniden anılması gereken bir günde, FETÖ'ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye'nin meşru cumhurbaşkanını hedef almak olsa olsa bir siyasi sabotajdır." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Sözcüsü Çelik, "(Özel oturumdaki gerginlik) Siyasi eleştiri ve karşıtlıkla siyasi sabotaj arasında fark var. Dün geldiğimiz nokta maalesef siyasi sabotaj olarak nitelendireceğimiz bir noktadır." dedi. 

Yorumlar