AK Parti'den CHP ve İBB'ye çağrı: 1717 makam aracını görmek istiyoruz, yoksa...

AK Parti Grup Başkanvekili Muş, İBB'de 1700 makam aracı olduğunu ileri süren CHP yönetimi ve İBB başkanına çağrıda bulunarak, "1700 makam aracı nerede, görmek istiyoruz. Yoksa sizi müfteri ilan edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den CHP ve İBB'ye çağrı: 1717 makam aracını görmek istiyoruz, yoksa...

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İBB'de 1700 makam aracı olduğunu ileri süren CHP yönetimi ve İBB başkanına çağrıda bulunarak, "1700 makam aracı nerede, görmek istiyoruz. Yoksa sizi müfteri ilan edeceğiz" dedi.

Muş, İBB'de 1700 makam aracı olduğunu ileri süren CHP'li yöneticilerin İSKİ'de 1000 araç kiralama ihalesine çıktığını söyledi.

Mehmet Muş, CHP'lilerin iddia ettiği gibi İBB'de 1700 makam aracı olmadığını, yönetimin bu araçları bulamayınca hizmet araçlarını, zabıta araçlarını Yenikapı meydanına çıkardığını söyledi. 

Muş bir uyarıda daha bulunarak, Yenikapı meydanına "ihtiyaç fazlası olarak" çıkarılan araçların bir daha hizmete geri götüremeyeceklerini ifade ederek: "Eğer bir ihtiyaç fazlası bunları bir oradan belediyeye geri götüremezler. Bunları eksiltmeleri vaya ortadan kaldırmaları gerekir" dedi. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar