AK Parti ve İyi Parti toplantıları iptal

AK Parti ve İyi Parti'nin hafta sonu yapılması planlanan aday tanıtım toplantıları şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti ve İyi Parti toplantıları iptal

Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri yüreklerimizi dağlarken, acı haber siyasi partilerin programlarını da etkiledi. AK Parti ve İyi Parti hafta sonu yapılması planlanan aday tanıtım toplantısını iptal etti. 

Kuzey Irak'ın Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden gelen acı haberler, milletin yüreğini dağladı. Terör örgütünün sızma girişimleri sonrası yaşanan çatışmalarda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden altı cesur asker şehit düştü. 

AK PARTİ VE İYİ PARTİ'DEN ÖNEMLİ KARAR

Bu üzücü gelişme üzerine, AK Parti ve İYİ Parti, planlanan aday tanıtım toplantılarını iptal etme kararı aldı. Bu kararlar, şehitlerimize olan saygının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

AK PARTİ'NİN TOPLANTI ERTELEME KARARI

AK Parti, 14 Ocak Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilmesi planlanan belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısını iptal etti. Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada, "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız, şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir," ifadeleri kullanıldı.

İYİ PARTİ DE ADAY TANITIM TOPLANTISINI İPTAL ETTİ

İYİ Parti de benzer bir karar alarak, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılması planlanan yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarını iptal ettiğini duyurdu. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Bu hafta sonu, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız, Şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun!" şeklinde açıklama yaptı.

 

Yorumlar