AK Parti manifesto kampında

AK Parti 6 Mayıs’ta açıklanacak olan seçim manifestosu için kampa girdi. Metne son şekil verilmek için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti manifesto kampında

Milletvekilliği aday adaylık başvurularını almaya başlayan AK Parti diğer yandan 6 Mayıs’ta açıklanacak seçim manifestosuna odaklandı. Hem manifesto hem seçim beyannamesi hazırlayan AK Parti, girdiği seçimlerin bildirilerini gözden geçiriyor.

ÖNCELİKLER TESPİT EDİLDİ

Saha çalışmaları doğrultusunda vatandaşların ihtiyaç ve öncelikleri değerlendiriliyor. Manifesto ve seçim beyannamesi mesaisi 4 Mayıs’a kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koordinasyonunda kurulan çalışma grubunda AK Parti’nin çeşitli birimlerinden isimler yer alıyor. Genel Merkezde bir ekip seçim manifestosu ve bildirgesi üzerinde çalışıyor.

ESKİ BEYANNAMELER İNCELENİYOR

Bu çerçevede eski seçimler ve referandumlar için yayınlanan metinler tek tek gözden geçiriliyor. AK Parti iktidarları döneminden yapılan çalışmalar değerlendirilirken, eksik kalan yönler ve bunları giderecek öneriler belirleniyor.

VATANDAŞIN TALEPLERİ İLK SIRADA

AK Parti’nin manifesto ve seçim beyannamesinin oluşturulmasında, sahada yapılan çalışmalar da göz önünde tutuluyor. Vatandaşın ihtiyaç ve öncelikleri mercek altına alınıyor. Manifesto için günlük hayata ilişkin beklentilerden, bölgesel kalkınmaya kadar başlıklar da detaylı olarak ele alınıyor. Manifestoda ve seçim bildirgesi hazırlanırken ülkeyi daha ileri götürecek 2023,2053, 2071 vizyonu bir kez daha ele alınıyor.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Ortaya konulacak projelerin milli ve yerli olmasının yanı sıra, dünya ölçeğinde örnek gösterilecek projeler olması da hedefleniyor. Manifesto 6 Mayıs’ta AK Parti’nin İstanbul İl Kongresinde Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

Yorumlar