AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'ndan Arakan'a yardım

İSTANBUL (AA) - AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyası kapsamında, Bangladeş'teki Arakan mülteci kamplarında 12 ev inşa edilecek.AK Parti Kadıköy İlçe...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'ndan Arakan'a yardım

İSTANBUL (AA) - AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyası kapsamında, Bangladeş'teki Arakan mülteci kamplarında 12 ev inşa edilecek.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin'in kampanya sonunda toplanan yardımları, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım'a teslim ettiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İlhami Yıldırım, yardımlarından dolayı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'na teşekkür etti.

Dünyanın gözünü, kulağını kapadığı Arakan'daki vahşete Türkiye'nin sessiz kalmadığını vurgulayan Yıldırım, "Bugün Kadıköylülerin Arakan'daki vahşetten kaçarken sefalete sürüklenen insanlar için topladıkları yardımları teslim alıyoruz, en kısa sürede de bu yardımı yerine ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Şahin de "Bizim misyonumuzun mayası iyilikle yoğrulmuştur. Dünyanın her yerine iyilik götüren bir medeniyetin mensupları olarak Arakan'daki kardeşlerimize iyilik götürme gayretini ortaya koyduk. Küçücük de olsa bir yardım ortaya koyabildiğimiz için mutluyuz. Kampanyaya destek veren her bir kardeşimize ve vesile olan Kızılay İstanbul Şubesi'ne şükranlarımızı sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar