AK Parti ilk kez açıkladı, istifa etmezse...

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Balıkesir Belediye Başkanı Uğur'un istifa etmemesi halinde neler yapılabileceğini açıkladı

Google Haberlere Abone ol
AK Parti ilk kez açıkladı, istifa etmezse...

Sonhaberler | Haber Merkezi 

AK Parti'de yeniden yapılanma ve yenilenme hareketi kapsamında istifası istenen belediye başkanlarından sadece biri henüz kararını açıklamadı. AK Parti'den bugün o isimle ilgili açıklama geldi. Açıklamada, istifası istenen başkanının ismi verilmeden, istifa etmemesi halinde yeni bir işlem yapılacağı belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti MYK toplantısından sonra yaptığı açıklamada istifası istenen anacak hala istifa etmeyen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da soruldu. AK Parti Sözcüsü Ünal, isim vermeden Uğur'un istifa etmemesi halinde farklı ancak yine de demokratik bir yöntemin uygulanacağını söyledi.

Ünal açıklamasında şunları söyledi: Bu güne kadar bütün seçimleri kaybetmiş hiçbir siyasi başarısı olmayanlartın bunu anlamasını beklemeyiz. Hepimiz birgün yerlerimizi çok büyük heyecan ve enerjiyle yerine getiririz. Kemal Kılıçdaroğlu iftirayı hakareti muhteşem şekilde yapıyor. Yapamadığı şey milletin umudu olduğu değişim dönüşümü siyaseti asla ve asla yapamıyor. Dönsün önce kendine baksın. Kılıçdaroğlu, müftülere nikah yetkisiyle ilgili bizim çizgimize geldi. Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu dediği bu heyecanı duyduğu ilk günkü aşkı kaybedenler içindir. AK Parti kendisini 2019'a hazırlarken Türkiye'yi de 2023'e hazırlıyor. Ankara yarın İstifa edeceğini açıkladı. Balıkesir'den de aynı şeyi bekliyoruz. Meseleyi isimler üzerinden konuşmayı doğru bulmuyoruz.

PAZARTESİ AÇIKLAMA YAPACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Pazartesi günü istifasıyla ilgili bir açıklama yapacağını belirtmişti. Uğur, açıklamasında istifa kararıyla ilgili düşüncesini de kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

Yorumlar