AK Parti: İftiraya sahip çıkan Kılıçdaroğlu istifa etmeli

Rahmi Turan'ın ortaya attığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Muharrem İnce ile görüştü iddialarının ardından açıklama yapan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, iftiraya sahip çıkan Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti: İftiraya sahip çıkan Kılıçdaroğlu istifa etmeli

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Sözcü yazarı Rahmi Turan tarafından ortaya atılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li bir isimle görüştüğü iddiasına sahip çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şahin, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulundu.

CHP'de kimin kime operasyon çektiklerini bilmediklerini ve ilgilenmediklerini kaydeden Şahin, "AK davamızın lideri Cumhurbaşkanımız bu iftiralarla ve çamur siyaseti ile kirlenmeyecek kadar yüksektedir." açıklamasında bulundu.

CHP liderine, "Eğer onuru varsa bu iftiraya sahip çıkan Kılıçdaroğlu istifa eder." çağrısı yapan Şahin, iddiayı gündeme taşıyan gazetecinin de jübilesini yapması gerektiğini kaydetti.

ÖMER ÇELİK'TEN TEPKİ

Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yalanlamasından sonra düzenlediği basın toplantısında iddialara sahip çıkan CHP'ye sert tepki gösterdi.

Ömer Çelik açıklamasında, "Anlaşılıyor ki birileri CHP'deki parti içi rekabette istemedikleri kişileri bertaraf etmek için bu yalan haber kurgusunu yapmış." ifadelerini kullandı.

Yorumlar