AK Parti heyeti, Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

- AK Parti heyeti, FETÖ'nün darbe girişiminde savaş uçaklarıyla bombalanan Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, şehitler için dua etti - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: - "Vatan için varız, birlikte varız. İnşallah bir daha böyle bir musibet, böyle bir terörist unsur, bu topraklarda devletimizin güvencesi altındaki hiç kimsenin hayatını ortadan kaldırmaya gelip cüret edemez. Bunu da sizler sağlıyorsunuz, görevinizi en güzel şekilde yapıyorsunuz. Biz de minnet ve şükranlarımızı ifade ediyoruz"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti heyeti, Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "İnşallah bir daha böyle bir musibet, böyle bir terörist unsur, bu topraklarda devletimizin güvencesi altındaki hiç kimsenin hayatını ortadan kaldırmaya gelip cüret edemez." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehdi Eker, Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Çiğdem Karaaslan, Öznur Çalık, Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu ve bazı milletvekilleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Heyeti, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan karşıladı. Heyettekiler, savaş uçaklarıyla bombalanan alana şehitler için karanfil bırakarak, dua etti.

AK Parti heyeti, ana binalar büyük hasar gördüğü için Ankara Emniyet Müdürlüğünün avlusunda kurulan masalarda hizmet vermeye çalışan polis memurlarını selamladı. AK Parti yetkilileri, polislerin çalışmalarına ilişkin Karaaslan'dan bilgi aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, "Arkadaşlar hep birlikte başımız sağ olsun, vatan sizlere, aziz milletimize minnettar. Aziz milletimiz ve bizler sizlere minnettarız. Vatan için varız, birlikte varız. İnşallah bir daha böyle bir musibet, böyle bir terörist unsur, bu topraklarda devletimizin güvencesi altındaki hiç kimsenin hayatını ortadan kaldırmaya gelip cüret edemez. Bunu da sizler sağlıyorsunuz, görevinizi en güzel şekilde yapıyorsunuz. Biz de minnet ve şükranlarımızı ifade ediyoruz." diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en vahim olayının 15 Temmuz'da yaşandığını vurgulayan Yazıcı, şunları söyledi:

"Bir milletin halen vatandaşı olan insanlar, milletin aracıyla, güvenliği sağlamak üzere kendisine teslim ettiği, bütçesinden ödenek ayırdığı silahları vatanı savunmak için kullanması gerekirken, onun sahiplerine doğrultup hayatlarını ortadan kaldırıyor. Bu güzide kurumlarımızı hedef alarak bu fiillerini icra ediyor. Bu silahlı çetenin tüm unsurlarını, elbette ki devlet içerisinde yapılanma süreçlerini bir bir irdeleyeceğiz. Meclisimiz de dün dört partinin grup başkanlıklarının verdiği araştırma önergesini oy birliğiyle kabul etti. İnşallah o araştırma kararı doğrultusunda bir taraftan da parlamentomuz bunların hayat bulma süreçlerini, gelişmelerini ve nihayet bu tür unsurların bir daha kamu kurum ve kuruluşları içerisinde, bu topraklarda büyüyüp gelişerek, bu tür fiillere yeltenmesini önleyecek önlemler neyse hep birlikte alacağız."

Hayati Yazıcı, Türk milletinin vatanına ne denli sahip çıktığını, egemenlik hakkına yönelmiş tasalluta karşı ne denli güçlü bir duruş sergilediğini gösterdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın feraseti, dik duruşu, talimatları çerçevesinde, ondan da güç alarak, bu belayı fiilen defettiklerini bildirdi.

Yorumlar