AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan TOBB'a ziyaret

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: - "Sorunlarımızın çözüm adresi siyasi kurumlar. Şimdi hem siyasi kimliğimle hem işveren olarak hem de bir sivil toplumun gücüne inanan biri olarak sizlerin hizmetinde olacağım"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan TOBB'a ziyaret

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, bir işveren olarak, Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeliği yaptığı dönemlerde, TOBB camiasını yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu'nun önderliğinde TOBB camiasında yer ve sorumluluk almaktan dolayı şanslı olduğunu ifade den Karacan, TOBB'un yaptığı projelerle Türk ekonomisine önemli katkılar sunduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen istihdam kampanyasında aldığı rol ve sorumluluk için de TOBB'a teşekkür eden Karacan, TOBB ve oda, borsa camiasının her zaman demokrasiden, milletten ve devletten yana olduğunu vurguladı.

"Siyasetin görevi sivil toplum kuruluşlarına destek vermektir." ifadesini kullanan Karacan, şu görüşlerini paylaştı:

"Sorunlarımızın çözüm adresi siyasi kurumlar. Şimdi hem siyasi kimliğimle hem işveren olarak hem de bir sivil toplumun gücüne inanan biri olarak sizlerin hizmetinde olacağım. Diyalog başarının anahtarı. Yeni dönemde çok güçlü bir diyalog mekanizmasını oluşturmak hedefim."

- "Karacan, bizim sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı iyi bilen birisi"

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da camianın içinden gelen ve TOBB'da beraber çalıştığı Karacan'ın AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu aktardı.

Karacan'ı yeni görevi nedeniyle kutlayan ve "hayırlı olsun" dileğinde bulunan Hisarcıklıoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Sayın Karacan, hem TOBB'da hem de siyasete girdiği dönemde üstlendiği her görevde başarılı çalışmalar yaptı. Yeni görevinde de her şeyi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Karacan, camiamızın içinde yer alan, bizim sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı iyi bilen birisi. Camiamızın sorunlarının çözümü noktasında taleplerimize gereken duyarlılığı göstereceğinden eminim."

Yorumlar