AK Parti Çankırı Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

- AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı: - "Tarihin parlak sayfaları, zaferler önemli ama aynı zamanda bu topraklarda geçmişte yaşadığımız acılar, çektiğimiz çileler, başımıza birtakım musibetlerin gelmesi, bunların nedenleri en az zaferler kadar önemlidir"

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Çankırı Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Tarihin parlak sayfaları, zaferler önemli ama aynı zamanda bu topraklarda geçmişte yaşadığımız acılar, çektiğimiz çileler, başımıza birtakım musibetlerin gelmesi, bunların nedenleri en az zaferler kadar önemlidir." dedi.

Bostancı, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Çankırı Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin muhataralı bir tarihi süreç yaşadığını belirterek, "Tarihin parlak sayfaları, zaferler önemli ama aynı zamanda bu topraklarda geçmişte yaşadığımız acılar, çektiğimiz çileler, başımıza birtakım musibetlerin gelmesi, bunların nedenleri en az zaferler kadar önemlidir." ifadelerini kullandı.

Tarihi iyi bilmenin taşıdığı önemi vurgulayan Bostancı, bir daha o tür sorunlar yaşanmaması için çıkışlar kadar inişleri de öğrenip ders çıkartmaları gerektiğini anlattı.

Bugün Kudüs'ten bahsedildiğine dikkati çeken Bostancı, şunları kaydetti:

"Kudüs'e ilişkin Amerika Başkanı'nın aldığı kararı protesto ediyoruz. Birleşmiş Milletlerde birçok ülke, Amerika Başkanı'nın kararına karşı oylamada Kudüs meselesinde işgalci girişime itiraz eden bir saf tuttu. Bu, çok önemli ama Kudüs'te, Ortadoğu coğrafyasında işler bu noktaya nasıl geldi? Düşman dediklerimiz bir pozisyon elde etmiş de ona tahkimat yapıyorlar ama asıl bizim olanlar, asıl Müslüman olanlar, onlar geçmişte ne tür hatalar yaptı ki, hangi yanlış taşlarla bu tarihi kader teşekkül etti. Bizim dikkat etmemiz gereken, tarihten çıkarmamız gereken hususlardan biri budur."

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş da gençlerin bayrakları sadece direklere ve ağaçlara değil, tüm Türkiye'de gönüllerine astıklarını söyledi.

Kongrelerin çok güzel geçtiğini dile getiren Ecertaş, "Bu kongrelerimizde gençlerimiz tekrar yönetimlerini tazeliyor. Aynı zamanda Türkiye'nin her yerinde gençlerimiz AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız nerede görev verirse o görevi her zaman layıkıyla, en güzel haliyle yapacaklardır." diye konuştu.

Kongreye AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ile partililer katıldı.


Yorumlar