AK Parti Ali Erbaş'ı muhalefete yedirmedi, sahip çıktı

AK Parti, Kadir Mısıroğlu'nu hasta yatağında ziyaret ettiği için CHP, MHP ve İyi Parti'nin sert tepkilerine hedef olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a sahip çıktı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Ali Erbaş'ı muhalefete yedirmedi, sahip çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, muhalefet partilerinin sert eleştirilerine neden olan, istifa çağrıları yapılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a sahip çıktı. Çelik, CHP, MHP ve İyi Parti'nin, Kadir Mısıroğlu ziyareti nedeniyle hedefe oturttuğu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın değerli bir din adamı olduğunu ve görevinde kalmaya devam edeceğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 9 Kasım 2018 tarihinde Yazar Kadir Mısıroğlu'nu hasta yatağında ziyaret etmişti. Ziyaretten sonra muhalefet partileri sert tepki göstermişti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Salı günü yapılan grup toplantılarında hemen hemen aynı ifadelerle Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı hedef almışlardı. Üç lider de Erbaş'ın istifa etmesi gerektiğini savunmuştu.

ASIL HEDEF CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Muhalefet partilerinin Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı eleştirilerinin altında yatan asıl niyetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu yorumları yapılıyor. Çünkü, Erbaş'tan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nu hastanede ziyaret etmişti.

Yorumlar