AK Parti "al-ver pazarlığı yapmaya" yanaşmadı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti'den İstanbul'da destek için iki ilçe istediklerini ancak olumsuz cevap aldıklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti "al-ver pazarlığı yapmaya" yanaşmadı

Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan, İstanbul'da AK Parti'ye verecekleri desteğin koşullarını kamuoyu ile paylaştı. Erbakan, partisinin desteği karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Anadolu ve Avrupa Yakası'nda birer ilçe talep ettiklerini söyledi.

Erbakan, bu taleplerin henüz karşılanmadığını ve sürecin bu nedenle ilerlemediğini ifade etti. tv100'de Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtlayan Erbakan, Arnavutköy ve Sultanbeyli ilçeleri hakkında yapılan spekülasyonlara da açıklık getirdi.

İTİTFAK VE SEÇMEN TERCİHLERİ

Erbakan, ayrıca seçmenlerin bu seçimde ittifak yapmalarını istemediğini belirterek, Yeniden Refah Partisi'nin kısa sürede üye sayısını 260 binden 440 bine çıkardığını ve bu durumun %70'lik bir büyüme olduğunu vurguladı.

ADNAN OKTAR İLE İLİŞKİLER

Adnan Oktar ile olan ilişkiler hakkında da konuşan Erbakan, geçmişte Oktar grubu ile bazı temaslarının olduğunu ancak bu durumun yanlış anlaşılmaya neden olduğunu dile getirdi.

Yorumlar