AK Parti Adayı Bilden ile simitçi çocuğun diyaloğu ekonominin özeti gibi

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bilden ile simitçi çocuk arasında yaşanan 100 TL muhabbeti ekonominin geldiği noktayı gösterdi. AK Parti adayı 100 TL ile bir tepsi simiti satınalabileceğini düşünürken simitçi çocuktan beklemediği cevabı alıyor.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti adayı ile simitçinin diyaloğu

AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiği bir etkinlikte, simit satan bir çocukla yaşadığı ilginç anları sosyal medyasından paylaştı. Bu buluşmada, Bilden bir simitçi çocuğa 100 TL vererek bütün simitleri dağıtmasını istedi. Ancak çocuğun, "100 liraya simit gelmiyor ki" şeklindeki yanıtı üzerine yaşanan diyalog dikkat çekti.

SİMİTÇİ ÇOCUKLA YAŞANAN DİYALOG

Etkinlik sırasında Bilden, yanına gelen simitçi çocuğa 100 TL vererek, simitleri etkinlikteki insanlara dağıtmasını istedi. Çocuğun "100 liraya simit gelmiyor ki" sözlerine Bilden, "He 100 lirayı beğenmiyorsun" diye yanıt verdi. Bu diyalog, etkinlik sırasında kısa süreli bir şaşkınlığa neden oldu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN ANLAR

Bu renkli anlar, Mehmet Halis Bilden tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde gerçekleşen bu etkinlik, Bilden'in seçim kampanyasının bir parçası olarak dikkat çekti.

Yorumlar