Ajdar öldü mü? Popstar Ajdar öldü mü, neden öldü?

Ajdar öldü mü, neden öldü, gerçekten öldüğü iddiaları doğru mu? Ajdar neden öldü sorusu sosyal medyada ortaya atılan iddialardan sonra sıklıkla dile getirilmeye başlandı. Peki Ajdar gerçekten öldü mü?

Google Haberlere Abone ol
Ajdar öldü mü? Popstar Ajdar öldü mü, neden öldü?

Ajdar öldü mü, neden öldü, gerçekten öldüğü iddiaları doğru mu? soruları sosyal medyada ciddi ciddi bazı isimler tarafından aranıyor. Çünkü ortaya atılan iddialarda Ajdar öldü denildi. Bunun üzerine ünlü ismin hayranları ve sevenleri gerçekten de ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. Ajdar öldü mü? Popstar Ajdar öldü mü, neden öldü?

Popstar Ajdar, gerçek adıyla Ajdar Anık, Türk müzisyen, şarkıcı ve oyuncudur. 8 Temmuz 1971 tarihinde doğmuştur. İlk olarak 2002 yılında Popstar yarışması ile tanınmıştır. Pop müzik tarzında şarkılar söyleyen Ajdar, zaman zaman popüler kültürde tuhaf tavırları ve hareketleriyle dikkat çekmiştir.

Kariyeri boyunca birçok albüm ve şarkı yayınlamış, müzik videoları çekmiş ve birçok televizyon programına konuk olmuştur. Ayrıca birçok sinema ve dizi filminde oyunculuk yapmıştır. Bunların yanı sıra, birçok reklam filminde de yer almıştır.

Ajdar, kendisi hakkında birçok polemik yaratan söylemleri ve hareketleriyle de gündeme gelmiştir. Bazı çevrelerce eleştirilse de, diğer kesimler tarafından da sempatiyle karşılanmıştır. Halen müzik ve oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Kariyeri boyunca birçok albüm ve şarkı yayınlamıştır. Bazı şarkıları ise "Gücüm Yetene Kadar", "Kara Kız", "Benim Adım Ajdar", "İmkansız", "Gökçek ile Sakız", "Ya Ben Anlatamadum", "En İyi Benim" gibi isimlerle bilinmektedir.

Ajdar ayrıca birçok sinema ve dizi filminde rol almıştır. 2011 yılında vizyona giren "Sümela'nın Şifresi: Temel" adlı filmde başrol oynamıştır. Daha sonra birçok farklı yapım da yer almıştır. Ayrıca birçok reklam filminde de rol almıştır.

Popüler kültürdeki tuhaf hareketleri ve tavırları nedeniyle bazı kesimler tarafından eleştirilse de, diğer kesimler tarafından sempatiyle karşılanmıştır. Ajdar, kendisi hakkında birçok polemik yaratan söylemleri ve olaylarıyla da gündeme gelmiştir. Halen müzik ve oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

POPSTAR AJDAR ÖLDÜ MÜ?

Armağan Çağlayan'ın dijital programda moderatörlüğünü yaptığı program 'Gör Beni'ye bir dönemin fenomeni Ajdar'ı davet etmesi üzerine gündeme oturdu. 

Ajdar neden öldü? Gerçekten öldü mü?
Ajdar neden öldü? Gerçekten öldü mü?

 

Dijital platformda yayınlanan 'Gör Beni' adlı programa katılması amacıyla Armağan Çağlayan bir dönem Ajdar Çikita Muz şarkısı ile dillerden düşmemekteydi.

Armağan Çağlayan Ajdarın programa katılmak için bir milyon euro istediğini açıklamasının ardından gözler Ajdar tarafına çevrildi.

'Gör Beni' programına katılmak için '1 milyon euro' istemesiyle Ajdar gündeme oturdu. Armağan Çağlayan'ın bu açıklamayı yapmasının ardından Ajdar'dan bir cevap beklenmekte. Ancak Ajdar'dan yanıt gelmeyince hayatta olup olmadığı merak edilmeye başlandı.

Ajdar neden öldü? Gerçekten öldü mü?
Ajdar neden öldü? Gerçekten öldü mü?

 

Ajdar'ın hayatına devam ettiği bilinmekte.

AJDAR KİMDİR?

Ajdar Anık 10 Şubat 1973 tarihinde Mardin'de dünyaya geldi. 

İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. 2000 yılında sanat hayatına adım atan sanatçı, 2003 yılında, Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılarak meşhur oldu.

Ajdar Anık 1994 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Çikita Muz adlı şarkısı, klibiyle gündemden uzun süre düşmemiştir.

Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katılmıştır.

2012'nin Mart ayında Gülben Ergen 'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki 'Şahdamarımsın' sözüne gönderme yaptığı ' Şahdamar ' adındaki yeni şarkısıyla tekrar gündeme gelmiştir.

Roses of AJDAR adında hayran grubu mevcuttur.

 

 

Yorumlar