Aileler Yarışıyor kim sunuyor, sunucusu kim? Ufuk Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Aileler Yarışıyor kim sunuyor, sunucusu kimdir? Türkiye kamuoyunun Geniş Aile ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinden tanıdığı isim Kalk Gidelim dizisiyle şu sıralar evlerimize konuk olan Ufuk Özkan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi yapımlarda çalıştı?

Google Haberlere Abone ol
Aileler Yarışıyor kim sunuyor, sunucusu kim?

Aileler Yarışıyor kim sunuyor, sunucusu Ufuk Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Komedi dizileri ve eğlenceli yarışma programları sunuculuğuyla ün yapan Ufuk Özkan aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi yapımlarda yer aldı, asıl mesleği nedir? İşte Ufuk Özkan hakkında merak edilen bilgilerin bazıları...

Aileler Yarışıyor sunucusu Ufuk Özkan yurt dışında doğmasına karşın aslen Samsunlu'dur.

44 yaşındadır. 

Asıl mesleği oyunculuktur. 

İşte Ufuk Özkan'nın kısa biyografisi:

Ufuk Özkan 11 Nisan 1975 tarihinde Almanya'nın Seeheim kentinde dünyaya geldi.

12 yaşında Türkiye'ye dönen ailesiyle birlikte memleketi Samsun'a yerleşti. 

İlk ve orta okulu Almanya'da, orkaokulu ise tekrar şekilde memleketi Samsun'da tamamladı. 

Almanya'da doğup büyüdüğü için Türkçe'yi düzgün konuşamadığı, ortaokulu tekrar Samsun'da okuduğu belirtiliyor. Yani eğitimine 5. Sınıftan başlamak zorunda kaldığı öğrenildi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır.

Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır.

2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır.

Almanca ve İngilizce bilmektedir.

"Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır.

Nazan Güneş ile evlidir.

Eren adında bir oğlu vardır.

Aileler Yarışıyor sunucusu Ufuk Özkan, televizyon ekranlarının, Anadolu kültürünü yansıtan, vatandaşa uzak olmayan, halkın içinden biri olarak bilinen sayılı isimleri arasında yer alıyor. 

Nazan hanım ile mutlu evlilikleriyle de televizyon ve medya dünyasının örnek birer çifti olarak görülüyorlar. 

Ufuk Özkan, Aileler Yarışıyor programına konuk ettiği yarışmacılara karşı nazik davranışı, herkese adil bir şekilde davranışı ile de takdir toplayan birisidir. 

Zaten bu kişiliği oynadığı dizilerde de canlandırdığı karakterlerde karşılık buluyor. Şu ana kadar oynadığı dizilerin hemen hemen hepsi ailece izelenebilen, herkesin çoluk çocuk ekran başına geçerek rahatlıkla izleyebileceği diziler oluyor. 

İlk olarak "Geniş Aile" dizisiyle ekranlarda kendini sevdiren Ufuk Özkan, sonrasında "Zengin Kız Fakir Oğlan" dizisinde de yine temiz bir ailenin saf, temiz ve dürüst bir evladını canlandırıyordu. Onurlu kişiliğinden asla taviz vermeyen Ufuk Özkan'ın oynadığı en son dizi ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Kalk Gidelim" isimli dizi oldu. Bu dizide de iyi bir evlat ve iyi bir eş ve aynı zamanda iyi bir baba rolünde oynuyor. Seyfettin karakterini canlandıran Özkan, burada da babasının ve annesinin sözünden çıkmayan, onların yanında yaşamaya devam eden; eşine ise çok iyi davranan ve çocuklarına da örnek bir baba olan karakteri canlandırıyor.

Oynadığı bu karakterlerin onun gerçek hayatında da karşılık bulduğu herkesin malumudur. Bu nedenle Ufuk Özkan gibi ekran yüzlerinin Türkiye'de çoğalması temennisinde bulunuyoruz. 

Aileler Yarışıyor Sunucusu Ufuk Özkan
Aileler Yarışıyor Sunucusu Ufuk Özkan, yarışma esnasında hem yarışmacılara hem de ekran başındaki seyircilere keyifli anlar yaşatıyor.

Yorumlar