Aile sırları deşifre oldu, Tatlıses küplere bindi

İbrahim Tatlıses aile sırlarını sosyal medya üzerinden paylaşan köstebeğin peşine düştü.

Google Haberlere Abone ol
Aile sırları deşifre oldu, Tatlıses küplere bindi

Aile sırlarını sosyal medya üzerinden paylaşan kişinin peşine düşen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bence ben onu bulmadan o kendini açık etsin" ifadelerini kullandı.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu müziğe ara veren İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşıma imza atan usta sanatçı, "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı" dedi.

İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek. Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?" sözlerine yer verdi.

AHMET TATLI İFADE VERDİ

İbrahim Tatlıses'in paylaşımlarından sonra son dakika gelişmesi yaşandı. Büyük oğlu Ahmet Tatlı, adliyeye giderek ifade verdi. Tatlıses'in, dikkat çeken paylaşımının ardından oğlu Ahmet Tatlı karakola gitti. Tatlıses'in oğlundan 'aile sırlarını dışarıya sızdırdığı' iddiasıyla şikayetçi olduğu ortaya çıktı. 

Ahmet Tatlı, ifade vermek için emniyete gitti.

Tatlıses de o sırada karakoldaydı.Kapının önünde basın mensuplarının olduğunu öğrenen Tatlı, görüntü vermemek için arka kapıdan çıkarak uzaklaştı.

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kebap salonu işletiyor.

Yorumlar