Aile sağlık merkezinin camlarını kıran doktor ihraç edildi

Uşak'ta bir hemşireyi ısırıp aile hekimini darbettiği iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülürken çalıştığı aile sağlık merkezinin camlarını kıran doktor meslekten çıkarıldı

Google Haberlere Abone ol
Aile sağlık merkezinin camlarını kıran doktor ihraç edildi

Uşak'ta çalıştığı aile sağlık merkezinin camlarını kıran aile hekimi A.İ.A, OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edildi.

Çalıştığı Kemalöz Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşireyi ısırdığı, aile hekimini darbettiği iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülürken geçen ay aile sağlık merkezinin camlarını kıran aile hekimi A., 692 sayılı KHK ile meslekten çıkarıldı.

A., bir ay önce Sağlık Bakanlığı tarafından açığa alınmıştı.

Olay

Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanı Muhammet Ali Aloğlu, haziran ayında Kemalöz Aile Sağlığı Merkezinde görevli aile hekimi A.İ.A'nın bir hemşireyi ısırdığını, aile hekimini darbettiği, vatandaşlar ile sağlık çalışanlarına ağır hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek, basın açıklaması yapmıştı.

Açıklamanın ertesi günü doktor A, aile sağlık merkezinin camlarını kırmış, polis ekiplerince gözaltına alınmış, savcılık tarafından ifadesinin ardından serbest bırakılmış, Sağlık Bakanlığınca açığa alınmıştı.

Kaynak: AA

Yorumlar

Ali İhsan Akkuş S.U. İSİMLİ AİLE HEKİMİNİN yumruğuyla yere yıkılan bu doktora fetöcü grubun savunduğu E.T. İSİMLİ HEMŞİRE tekme vururken haklı oluyor. Yere yıkılan bu doktor, kendisini tekmeleyen bu hemşireyi bacağındaki kottan ısırınca haksız oluyor. Bu fetöcü gruba göre hemşirenin bacağı som altın yapılmıştır ve çok kıymetlidir. Bu hemşirenin yere yıkılmış bir doktorun bacağını tekmelemesi bu fetöcü gruba göre normal bir hadisedir. Bu doktorun bacağı onlara göre sanki odundan yapılmıştır ve kıymetsizdir. Bu doktor aleyhinde yazılmış olan bütün çirkin ve ahlaksız yorumları hiçbir aklı başında insan onaylamaz. Hakaret içeren yorumların hepsi yargıya havale edilecekleri günü bekliyorlar.
Av. Ayşe Aksu “HEMŞİREYİ ISIRAN DOKTOR” İFTİRASIYLA KRİPTO FETÖCÜ OLDUĞU BİLİNEN BİR GRUBUN BASINA SUNDUĞU HABERİ, DOĞRULUĞUNU ARAŞTIRMADAN YAYINLANMIŞSINIZ. Bu yalan ve kasıtlı haberdeki doktor hakkında gerçek haberi SAĞLIK AKTÜEL sitesinden okumanızı rica ederim. Bu doktor aleyhinde yazılmış olan bu komplo haber bir iftiradır ve malum grup tarafından bu doktoru lekelemek amacıyla basına servis edilmiştir. Beklenmesi gereken yasal süre dolduktan sonra, doktorun vekili tarafından bu doktor aleyhindeki haberlerin hepsi teker teker tekzip edilecektir. Bu komplo haberi yayınladığınız için ve bu komplo haber nedeniyle bu doktora hakaret yorumları yazanlar varsa ayrıca onlar için, yasal bekleme süresi dolunca, yasal işlemler başlatılacaktır. Yorumcularınız varsa onların ve sizin bilgi edinmesini ve tekzibe gerek kalmadan buradaki yanlış haberin ve hakaret içeren yorumların silinmesini rica ederim. http://www.saglikaktuel.com/haber/usakta-aile-hekimi-hemsireyi-isirdi-aile-hekimini-darbetti-570