Sosyal medya onu konuşuyor

Sosyal medyada hızla yayılan bir videoyu izleyenler bir kez daha oturup düşünüyor. Konuşmaları izleyen özellikle orta yaş vatandaşlar, Türkiye'nin nasıl bir süreçten geldiğini, şu anda nasıl bir durumda olduğunu bir kez daha fark ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya bu genç kadını konuşuyor

Mağazacılık yapan bir vatandaş sokak röportajında 18 yaşındayken Ecevit'in son dönemindeki kriz zamanıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara geldiği zamanı kendi hayatından örneklerle kıyasladı.

İşte sosyal medyada büyük beğeni toplayan o sözler; Ecevit öldü ölecek mahvoldu, hala kürsülere çıkıyor, titreyerek çıkıyor. Ülkede çivi çakılmıyor., mahvolmuşuz, bir şey yapılmıyor ve ben 18 yaşımda bu farkındalığımla Erdoğan'ı görünce bir kurtuluş gördüm açıkçası. Oyumu ona verdim, hep de ona verdim, hiçbir zaman da pişman olmadım. Kızdığım yönleri de var ama artı ve eksiyi önüme koyduğum zaman artısı fazlayla bir kimsenin, arkadaşlıkta da böyledir. Ağabeyim de olsun, annem, eşim, babam da olsun artısı fazlaysa ben o insanı tabi ki destek olurum. Eksisi fazlaysa tabi ki destek vermem.

Yorumlar

Birol çoşkun Ağzına sağlık kardeşim ancak bu kadar güzel anlitala ilirdi