Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs? Murat Cemcir'den açıklama geldi

Komedi dizi ve filmlerinin ayrılmaz ikilisi Murat Cemcir ile Ahmet Kural'ın arasına kara kedi girdi. Peki, Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs? Murat Cemcir'den açıklama geldi

Google Haberlere Abone ol
Kural ile Cemcir'in arasına kara kedi girdi

Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs? Murat Cemcir'den açıklama geldi. Türk sinemasının sevilen ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasındaki ilişki, son zamanlarda yaşanan gerilimle gündeme oturdu. Cemcir, son olarak katıldığı bir sergide yaptığı açıklamada, Kural ile aralarındaki ilişkinin durumuna dair çarpıcı ifadeler kullandı. Kural ise bir televizyon programında bu konuda daha yumuşak bir tutum sergiledi.

Cemcir, katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?" sorularına verdiği cevapta, Kural ile aralarında 2020 yılında sona eren bir proje sonrası, artık birlikte çalışmayacaklarına işaret etti.

Cemcir, "Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!" şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar, ikili arasında kişisel bir anlaşmazlık olduğu yönünde spekülasyonlara yol açtı.

AHMET KURAL'IN YUMUŞAK YAKLAŞIMI

Kural, "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programında, Murat Cemcir ile olan ilişkisi hakkında sorulan sorulara daha yumuşak bir dille yanıt verdi. Kural'ın ifadelerine göre, aralarında düşmanlık değil, bir kırgınlık söz konusu. "Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz" diyerek, geçmişteki ortak başarılarına vurgu yaptı.

Kural ve Cemcir, Türk sinemasında önemli işler yapmış, birlikte pek çok projede yer almış iki isim. Son zamanlarda yaşanan bu gerilim, hayranlarını üzse de, ikilinin geçmişteki başarıları hala hatırlanıyor ve takdir ediliyor. Cemcir'in açıklamaları, yakın zamanda birlikte yeni bir projeye imza atmayacaklarını gösterse de, her iki tarafın da kariyerlerinde yeni başarılara imza atması bekleniyor.

Yaşananlar, Türk sinemasının sevilen bu ikilisinin hayranlarını üzmüş durumda. Ancak her iki ismin de kendi yollarında başarıyla ilerlemesi bekleniyor. 

Yorumlar