Ahmet Kekeç neden zayıfladı? Sağlık durumu nasıl?

Yazar Ahmet Kekeç'in uzun aradan sonra televizyon ekranlarında gören okurlar şaşırdı. Kekeç'in zayıfladığını gören izleyiciler sebebini merak etmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Kekeç'in sağlık durumu nasıl?

Akşam Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, uzun aradan sonra dün akşam Ülke TV'de En Sıradışı programına konuk oldu. 

Kekeç'in ekranlara dönüşü ise beraberinde soru işaretlerini getirdi. Çünkü, ünlü yazarı uzun zamandır görmeyen okurları onu hayli zayıflamış ve bitkin halde olduğunu gördüler. Bu nedenle de doğal olarak "Ahmet Kekeç neden zayıfladı, hastalığı mı var?" şeklinde sorular sormaya başladı. 

Aldığımız duyumlara göre Yazar Ahmet Kekeç uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyor. 

Rahatsızlığı ve tedavinin etkisiyle fiziksel olarak biraz zayıfladığı görüldü; ancak Kekeç'in eski performansından hiçbir şey kaybetmediği de bir gerçek. 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA İYİ HABER

Ahmet Kekeç'in sağlık durumuyla ilgili Yazar Salih Tuna müjdeli haberi verdi. Tuna, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajında, "Hayatım boyunca 3- 5 mükemmel gün yaşadım.
Bunlardan biri de bugün. Çünkü, dünya ahiret kardeşim Ahmet Kekeç'in sağlık durumu hakkında müjdeli haberi aldım. Çok şükür, daima şükür. Her daim dua, sevgi ve bitimsiz muhabbetlerimle..." dedi.

OĞLUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Kekeç'in sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi ise oğlu Mehmet Hakan Kekeç verdi. 

Mehmet Hakan, babasının sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aldığımız son raporlara göre babam Ahmet Kekeç sağlıkla ilgili tüm problemlerini atlatmış bulunuyor... Elhamdulillah. Sık sık soran ve dua edenlerden Allah razı olsun. Şâfi ancak O’dur." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYASOFYA CAMİİ'NDE KUR'AN OKUDU

 

 

Yorumlar