Ahmet Hakan, İmamoğlu'na, verdiği sözü hatırlattı

Ahmet Hakan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun seçim öncesinde faytonlarla ilgili verdiği sözleri cümlesi cümlesine köşesine taşıyarak, sözünün arkasında durması çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan, İmamoğlu'na, verdiği sözü hatırlattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesinde "Söz veriyorum" diyerek adalardaki faytonları kaldıracağı yönündeki vaadi aradan aylar geçmesine rağmen yerine getirilmezken; atlarla ilgili yaşanan hastalık vakası konuyu bir kez daha gündeme getirdi. 

Atların içler acısı halini gören hayvanseverler protesto gösterileri düzenleyerek İBB'nin önlem almasını isterken; Ahmet Hakan da seçim öncesinde konuyla ilgili söz veren Ekrem İmamoğlu'na hatırlatmada bulundu.

Ahmet Hakan, İmamoğlu'na, verdiği sözün arkasında durması çağrısı yaptı.

Ahmet Hakan, "Oylarımız Hayvanlar İçin” kampanyası kapsamında “Söz Veriyorum” taahhütnamesine imza attınız. Attığınız bu imza nedeniyle de epey alkış aldınız." hatırlatmasında bulunduktan sonra, "Altına imza attığınız o taahhütnamenin 15. maddesi aynen şöyleydi: Atlı faytonları kaldırarak yerine akülü araçları koyacağıma... Kurtarılan atların ekolojilerine uygun geniş doğal ortamlarda rehabilite edilerek ölene kadar yaşamlarını sürdürmelerini sağlayacağıma... SÖZ VERİYORUM" şeklindeki sözü hatırlattı.

Ahmet Hakan sonrasında ise şu çağrıda bulundu: Sayın İmamoğlu! Sayın Başkan! Seçildiniz, üzerinden epey bir zaman da geçti. Ve siz şimdi...“Faytoncu esnafını da düşünmemiz lazım... Aileleri var... Meselenin tek bir boyutu yok...” falan demeye başladınız. Atlar yorgun, atlar çaresiz, atlar ölüyor, atlar zulüm görüyor, atlar perişan, atlar ağlıyor. Sayın İmamoğlu! Sayın Başkan! Lütfen attığınız imzanın arkasında durun.

Yorumlar