Ahmet Gür kimdir, nerelidir?

Ahmet Gür kimdir, nerelidir, ne iş yapıyordu, mesleği neydi, neden öldü gibisinden sorular iş adamının ölümünden sonra merakla sorulan sorular oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Gür kimdir, nerelidir?

Ahmet Gür kimdir, nerelidir, mesleği nedir, ne iş yapıyordu, memleketi neresiydi, neden öldü, hastalığı var mıydı soruları, Gür'ün vefat haberinden sonra sevenleri veya vefat haberini alanlar tarafından merakla soruluyor. 

Ahmet Gür aslen Rize'nin Güneysu ilçesindendi. 

İş dünyasında aktif bir şekilde yer alan Ahmet Gür aynı zamanda hayırseverliğiyle tanınan bir iş insanıydı. 

İş hayatındaki başarısını sivil toplum ve gönüllülük hayatında da sürdüren bir kişilikti. 

Kurduğu Beyoğlu Eğitim Vakfı ile Beyoğlu İmam Hatip Lisesi'nin büyümesini, gelişmesini sağlayan isim oldu.

Aynı zamanda Rize Güneysu Vakfı'nın da kurucu ve yöneticilerinden biriydi.

Ahmet Gür kimdir, nerelidir
Ahmet Gür kimdir, nerelidir?

 

Ahmet Gür, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

AHMET GÜR KİMDİR?

Ahmet Gür, Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanıydı.

Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür'ün Ortadoğu Grup'un resmi sitesinde yer alan mesajı şu şekilde:

"Ortadoğu Grup olarak 30 yılı aşkın geçmişimize hem Türkiye çapında hem de global olarak ses getiren pek çok başarılı yatırım ve proje sığdırdık. İnşaat ve karayolu taşımacılığı ile başladığımız yolda bugün ülkemiz için kritik olduğunu düşündüğümüz farklı alanlarda faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yenilikçi ve başarılı çalışmalar gerçekleştirmek ve bunların neticelerinin ülkemiz ve dünya için olumlu katkıları olduğunu görmek bizler için en büyük ödüldür.

Her geçen gün büyüyen Grubumuzun buna paralel olarak kurumsallaşma yolunda da çok önemli adımlar attığını görmek ve bu yöndeki çabaların özveriyle devam etmesi; bugüne kadarki başarılarımızın gelecekte de devam edeceğine dair önemli ipuçları vermektedir.

Ahmet Gür kimdir, nerelidir
Ahmet Gür

 

Buna paralel olarak çalışmalarımıza; temel değerlerimizden taviz vermeden devam ederek sürdürülebilir büyümemizi korumak istiyoruz.

Ülkemizin ve dünyanın tekâmül ve terakkisine katkıda bulunmak için sadece ekonomik alanda değil; sosyal ve eğitim alanlarında da hizmet vermeyi, bizlere düşen önemli bir görev olarak görüyoruz.

Bu alandaki hizmetlerimizi Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, Güneysu Kültür Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi gibi eğitim ve kültür kurumlarında aktif rol alarak yerine getirmeye gayret ediyoruz."

Faaliyet Alanları:

Enerji

İnşaat

Nakliyat

Sağlık

Gıda

Dış Ticaret

Çevre Teknolojileri

Ortadoğu Grup projesi:

Resim İstanbul


 

 

Yorumlar