Ağrı'daki şehitler için mevlit okutuldu

-Doğubayazıt ilçesindeki terör saldırısında şehit olan asker ve güvenlik korucuları için mevlit programı düzenlendi, dualar okundu

Google Haberlere Abone ol
Ağrı'daki şehitler için mevlit okutuldu

AĞRI (AA) - Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca Doğubayazıt ilçesindeki terör saldırısında şehit olan asker ve güvenlik korucuları için mevlit okutuldu.

Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü mevkisinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuşlar Mehmet Bolat ve Ramazan Bağlan ile güvenlik korucularından Cemal Budak Yunus Budak için Hayrettin Atmaca Camisinde İl Jandarma Komutanlığınca mevlit programı düzenlendi.

Programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin sonrasında mevlit okundu, İl Vaizi Nuri Aslan tarafından şehitler için dualar edildi.

Mevlit sonunda katılımcılara gül suyu ve lokum ikram edildi.

Programa, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, kurum amirleri, jandarma personeli ve vatandaşlar katıldı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 29 Eylül'de gerçekleştirilen operasyonda güvenlik korucuları Cemal Budak ve Yunus Budak'ın yanı sıra 2 uzman çavuş şehit olmuş, 8 güvenlik görevlisi yaralanmış, 10 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Yorumlar