Ağbal, Kocaeli'de hemşehrileriyle buluştu

- Bakan Ağbal, Kocaeli'deki Bayburtlularla bir araya gelerek kentte hayata geçirilecek yatırımları anlattı - Ağbal: "Bugün bakıyoruz Almanya'da bizim bakanlarımızı konuşturmuyorlar. Konuşturmasınlar, bu millet bunu da görüyor. 16 Nisan geldiğinde bunun hesabını da sandıkta dosta, düşmana karşı göstereceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Ağbal, Kocaeli'de hemşehrileriyle buluştu

KOCAELİ (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kocaeli Bayburtlular Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ağbal, vatandaşın 15 Temmuz'da sokaklara bir emirle değil, ülkeye olan sevdasından çıktığını belirterek, bu milletin sırtını yere getirmenin asla mümkün olmadığını o gün herkesin gördüğünü kaydetti.

Ağbal, "Bugün bakıyoruz Almanya'da bizim bakanlarımızı konuşturmuyorlar. Konuşturmasınlar, bu millet bunu da görüyor. 16 Nisan geldiğinde bunun hesabını da sandıkta dosta, düşmana karşı göstereceğiz. Kimse bu milletin sesini susturamaz, kimse bu milletle oyun oynamaya kalkmasın. Bu millet öyle bir millet ki Almanya'daki milletimiz de Hollanda'daki milletimiz de 16 Nisan'da akın akın sandıklara gidecek, konsolosluklara gidecek, oradakilere gösterecek bu milletin ne olduğunu." diye konuştu.

Bakan Ağbal, hemşehrilerinden sandığa gitmeyi ihmal etmemelerini isteyerek, "15 Temmuz ne kadar önemliyse 16 Nisan da o kadar önemli. 15 Temmuz'da alt etmek isteyenler mağlup oldular. Şimdi 16 Nisan'da bir takım şirin görüntüler altında milleti kandırabileceklerini sanıyorlar." ifadelerini kullandı.

Bayburt'un insanının mert, yiğit ve vatansever olduğunu vurgulayan Ağbal, Bayburtluların 16 Nisan'da büyük bir sevdayla sandığa giderek oy kullanacağına inandığını dile getirdi.

Konuşmasının ardından hemşehrileriyle çay içip, sohbet eden Ağbal, kentte hayata geçirmeyi planladıkları yatırımlar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Ağbal, Bayburt'ta yakın zamanda kentsel dönüşümün başlayacağını, emekli konutlarının inşa edileceğini, Çoruh Nehri'nin kenarını yeşillendireceklerini, fabrikaların yapılacağını ve gençlere iş kapısının açılacağını anlattı.

Ziyarette, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da hazır bulundu.

Yorumlar