Afyon'daki eşkıyalar tutuklandı

Afyonkarahisar'da bir işyeri çalışanını darp eden zanlı ile daha sonra aynı iş yerine saldırı düzenleyen kardeşi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Afyon'daki eşkıyalar tutuklandı

Afyonkarahisar'da çiğ köftesi acılı olduğu için genç çalışanı darbeden Gurur Şenel, yaptığı sosyal medya paylaşımında eyleminin arkasında dururken, polisler tepki üzerine Şenel'i tekrar gözaltına aldı. Şenel'in akrabaları aynı çiğ köfteciye saldırı düzenledi. Bir şahıs elindeki şişeyi ve sehpa ile dükkanın camlarını kırdı. O anlar kameraya yansıdı.

Afyonkarahisar'da, kent merkezindeki İstiklal mahallesinde faaliyet gösteren çiğ köfteci dükkanına gelen Gurur Şenel, sipariş verdiği çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek, çalışan Y.K.'yı darbetti. Olay sosyal medyada infial yaratırken, Şenel yaptığı paylaşımlarda, "İstediğimi döverim, istediğime küfrederim" ifadesin yer verdi.

Olayın ardından ifadesi alınarak serbest bırakılan Şenel, çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından tekrar gözaltına alındı. Şenel'in emniyetteki işlemleri devam ederken aynı çiğ köfte dükkanına, Şenel'in yakınları tarafından ikinci bir saldırı daha düzenlendi.

Bilal T. isimli şahsın dükkanda bulunduğu sırada Şenel'in bir yakını elindeki bira şişesinin ilk önce iş yerinin güvenlik kamerasına doğru, daha sonra da dükkanın kapı camına doğru attı. Dükkanın camını kıran şahsı yanındakiler sakinleştirip olay yerinden uzaklaştırmak istedi.

Daha sonra kendisini tutan şahıslardan kurtulan saldırgan bu kez de iş yerinin önündeki sehpayı alarak dükkanın vitrin camına attı. Saldırgan iş yerinin önündeki servis motorunu da tekmeledikten sonra yanındakiler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yaşananlar karşısında büyük bir korku yaşayan Bilal T., isimli çalışan ise saldırgana "Ağabey ben ne yaptım, benim suçum ne?" diyerek kendisini korumaya çalıştı. Saldırganın kendisini dışarıya çağırmasına da kulak asmayan Bilal T., daha sonra polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise iş yerinde detaylı bir inceleme yaparak saldırgan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

İKİSİ DE TUTUKLANDI

Çiğ köfteciye saldıran H.Ş. ve beraberindeki 2 kişi, polisin çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan H.Ş. ve beraberindekiler ifade için emniyete götürüldü. Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

H.Ş. ile ağabeyi G.Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorumlar