Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar kimdir, nerelidir? Hatay ziyareti doğru mu?

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar'ın kendilerini ziyaret ettiğini" belirterek teşekkür etti. Savaş'ın prens dediği kişi ise sosyal medya fenomeni çıktı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Lütfü Savaş fena trollendi

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem sonrası neden olduğu tartışmalara yeni birini ekledi. Savaş, sosyal medya fenomeni Afrikalı "Freedom Jacob Ceasar"ın ziyaretini "Afrika Prensi ziyareti" şeklinde verince olanlar oldu. Sosyal medya kullancıları, bu kadar kolay bir şekilde trollenen Savaş'a tepki gösterdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.

AFRİKA PRENSİ FREEDOM JACOB CEASAR KİM?

Başkan Savaş, yaptığı paylaşımda Afrika prensi dediği Freedom Jacob Ceasar ile bir araya geldiğini belirterek "Dünyanın her yerinden desteği yanımızda görmek bizleri umutlandırıyor. Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar'a yaşadığımız deprem felaketi sonrası şehrimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar kimdir, nerelidir Hatay ziyareti doğru mu
Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar kimdir, nerelidir Hatay ziyareti doğru mu

 

Ancak kısa sürede büyük yankı uyandıran paylaşıma konu olan kişinin Ganalı bir sosyal medya fenomeni ve emlak kralı olduğu ortaya çıktı. Fenomenin resmi Instagram hesabına göz atıldığında profilinde kendisini "Girişimci" olarak tanıttığı göze çarpıyor.

Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar kimdir, nerelidir Hatay ziyareti doğru mu
Afrika Prensi Freedom Jacob Ceasar kimdir, nerelidir Hatay ziyareti doğru mu

 

Gönderinin altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar;

- O Prens değil, o sıradan Ganalı sade bir vatandaş. Giydiği kıyafet de resmi bir şey değil Gana'daki herkes aynı kıyafeti giyebilir

- Kıta'nın değil ülkenin prensi olur, üzerindeki üniforma da çakma...

- Bu adam prens falan değil, zaten ülkenin prensi olur koca kıtanın değil Bu böyle gece kulübü işletmeciliğinden müteahhitliğe geçen enteresan bir iş adamı. Üstündeki üniforma da çakma.

- Bu adamın kim olduğuna internetten bakmak kimsenin aklına gelmedi mi?

- Hiç mi danışmanınız yok, bu kare verilir mi?

İşte Lütfü Savaş'ın o paylaşımı;
İşte Lütfü Savaş'ın o paylaşımı

 

Yorumlar