Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? Ayrılık nedeni Hafsanur mu?

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, "neden ayrıldılar" sorusunun cevabı da bomba gibi. İddialara göre son dönemlerin en çok konuşulan ismi Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu aşkı sona erdi. Ayrılığa neden olan isim ise çok konuşulacak.

Google Haberlere Abone ol
Afra ile Mert ayrıldı mı? Ayrılık nedeni Hafsanur?

Afra ile Mert ayrıldı mı, ayrılığın nedeni başka bir ünlü mü soruları magazin gündeminin bu aralar en çok meşgul olduğu sorular arasında yer alıyor. 

Son günlerin popüler dizisi "Yalı Çapkın"ında "Seyran" karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, usta oyunculuğuyla göz doldurmaya devam ederken özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. 

Özel hayatında Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı bilinen Saraçoğlu'nun bu birlikteliği noktayı koyduğu haberi magazin medyasında en çok konuşulan haber oldu. 

Gelen son dakika haberine göre Afra ile Mert birlikteliklerini noktalama kararı aldı. Birlikteliğin sona ermesindeki neden ise yine ünlü bir isim olduğu ileri sürülüyor. 

İddiaya göre Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılmasına neden olan isim Hafsanur Sancaktutan oldu. Peki iddialar ne kadar doğru? Afra ile Mert neden ayrıldı, ayrılığın nedeni nedir? 

AFRA SARAÇOĞLU İLE MERT YAZICIOĞLU AYRILDI MI?

Oyuncu çift Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun  dört yıllık ilişkisi bitti. Ayrılık nedeni olarak güzel oyuncunun, 'Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le yakınlaşması gösterildi.

Ünlü isimler, 12 Kasım'da Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen yılbaşı davetinden sonra eğlenceye başka bir mekanda devam etmişti. İddiaya göre; Mert Ramazan Demir, alkolün de etkisiyle rol arkadaşı Afra Saraçoğlu hakkında çirkin sözler sarf etmişti. Mert Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı olan Kubilay Aka, Demir’in üzerine yürümüştü. Arkadaşları araya girip, Aka’yı aracına bindirip evine yollamıştı.

Kavganın nedeninin Demir ve Saraçoğlu'nun yakınlaşmasından rahatsız olan Kubilay Aka'nın, "Herkes hareketlerine dikkat edecek" sözleri olduğu öne sürülmüştü. Yaşanan hadiselerden sonra Aka'nın, Mert Yazıcıoğlu'nu arayıp, Mert Ramazan Demir'in hareketlerinin fazla rahatsız edici boyutta olduğunu söylediği de konuşulmuştu.

Kavga haberleriyle ilgili konuşan Demir, "Olay çok büyüdü. Gereksiz gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim ve kavga etmedim. Göz göze bile gelmedim. Bizim Afra ile samimiyetimiz zaten yeni değil, çok eski arkadaşız. Mevzu saçma sapan bir yere gitti. Ufak tefek oyunlarla, bir şeyle manipülasyona uğradı herkes, bizim de mevzu başımıza patladı. Ama öyle bir şey yok" demişti.

Ünlü oyuncu, "Kubilay Aka sözlü olarak, 'Ne yapıyorsun sen?' dedi mi?" sözlerine ise "Öyle bir şey oldu. Ama göz göze gelinme ve kavga yaşanmadı. Hatta ben dışardayım. Mevzunun içinde bile değildim" şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan Mert Ramazan Demir'in geçtiğimiz günler yaptığı bir paylaşım ve bu gönderiye gelen yorumlar da gündem oldu. Mert Yazıcıoğlu, Demir'in paylaşımına, "Fotoğraflardaki kadar yakışıklı değil" notunu düşmüştü. Bunun üzerine Afra Saraçoğlu, "Yo daha yakışıklı" mesajını yazmıştı.

Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüler verdiği yönünde birçok habere konu olan Afra Saraçoğlu, son olarak ayrılık haberiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Dört yıldır aşk yaşadığı Saraçoğlu ve 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı hakkındaki iddiaların güzel oyuncunun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun sabrını taşırdığı belirtildi.

Mert Yazıcıoğlu'nun, objektiflerden uzakta yaşamayı tercih ettiği ilişkisine bir hafta önce nokta koyduğu ve Afra Saraçoğlu ile Uskumruköy’de birlikte yaşadıkları evi terk ettiği öğrenildi.

AFRA İLE MERT NEDEN AYRILDI?

Çok konuşulan ayrılığa dair ilk açıklama Afra Saraçoğlu'ndan geldi. 25 yaşındaki güzel, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı: Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile dört yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın. Mert Yazıcıoğlu da 'üçüncü kişi' vurgusu olan aynı açıklamayı kendi Instagram hesabından paylaştı.

Yakışıklı oyuncu ile Darmaduman dizisinde aynı seti paylaşan ve arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü konuşulan Hafsanur Sancaktutan ise şu mesajı paylaştı: Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır. Sette de, dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum.

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Ayrılık haberlerinin ardından Arfa Saraçoğlu, sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınladı.

"Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan Haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın... "

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğdu.

Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelen Saraçoğlu, ilköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı.

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı Ayrılık nedeni Hafsanur mu
Afra Saraçoğlu şimdilerde "Yalı Çapkını" dizisinde başrol karakterlerden "Seyran"ı canlandırıyor.

 

Bu bölümü okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.

Saraçoğlu oyunculuk kariyerine 2016 yılında İkinci Şans filmi ile başladı. Bu rolü annesinin fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderip, rol için deneme çekimine çağrılmasıyla aldı. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay’ın kızını oynadı. Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı. Bu deneyimin ardından 2017-2018 yılları arasında yayımlanan Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı. 2018 yılında Hummel ve Pantene'in marka yüzü oldu.

İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? filmleriyle kariyerine devam eden oyuncu, ardından kadrosunda Mehmet Aslantuğ’un olduğu, 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde yer aldı. 2020’de Öğretmen dizisinde yer aldı.

2021’de Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı. 2021 yılında Cornetto ve Koton markalarının yüzü oldu. Aynı yıl, Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece adlı tiyatro oyununda yer aldı. Günümüzde ise, Star TV'de yayımlanan Yalı Çapkını adlı dizide Seyran Şanlı karakterini canlandırmaktadır.

2018'den 2022'ye kadar oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birlikteydi.

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

Mert Yazıcıoğlu 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydoldu.

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı Ayrılık nedeni Hafsanur mu
Mert Yazıcıoğlu

 

Bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı.

İlk olarak Sumru Onat'ın kurduğu Cast 33 ajansıyla ve sonrasında Ümit Çırak ile tanıştı.

Ümit Çırak'tan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başladı.

2013-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan; başrollerini Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin olduğu Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini canlandırdı.

Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide ise "Korkut" karakterini canlandırdı.

2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı Sinema filminde "Cenk" karakterini canlandırdı.

2018-2019 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

Hafsanur Sancaktutan  20 Mart 2000 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Türkiye onu "Aşk Ağlatır" dizisindeki "Ada Meryem" karakteriyle tanıdı.

Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı.

Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı.

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı Ayrılık nedeni Hafsanur mu
Hafsanur Sancaktutan

 

2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterini canlandırdı.

2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakterini canlandırdı.

2021 yılında ise Son Yaz adlı dizide "Yağmur Kara" karakterini canlandırdı.

Dizi bittikten sonra birçok reklam filminde rol aldı, gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü oldu.

2022 yılında Dünyayla Benim Aramda adlı dizide "Sinem" karakterini canlandırdı.


 

Yorumlar