Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar şoke etti

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, adreslerde yapılan aramalarda, 50'nin üzerinde tabanca ve tüfek bu silahlara ait ile çok sayıda mermi, çelik yelek ve bir zırhlı cip ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Oktar'ın evinden çıkanlar şoke etti

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, ''suç örgütü elebaşı" olduğu iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen Adnan Oktar ile Oktar Babuna'nın da aralarında bulunduğu 166 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Adnan Oktar'ın mal varlığına el konulduğu ve şirketlerine de kayyum atandığı öğrenildi. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda, 50'nin üzerinde tabanca ve tüfek bu silahlara ait ile çok sayıda mermi, çelik yelek ve bir zırhlı cip ele geçirildi. 
 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, Adnan Oktar'ın evine düzenledikleri operasyonda adeta bir cephanelik ele geçirdi.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, evde yapılan aramalarda uzun namlulu tüfekler, tabancalar ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilen malzemeler şoke etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekiplerince Adnan Oktar'ın evinde yapılan aramalarda adeta bir cephanelik bulundu.

Aramalarda ele geçirilen uzun namlulu tüfekler, tabancalar ve bunlara ait mühimmatlar dikkat çekti.

Ele geçirilen silahlar emniyet müdürlüğüne getirildi.

Adnan Oktar'ın villasının deposunda bulunan tarihi eser ve antika eşyalar ise incelenmek üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubeye getirildi.

Yorumlar