Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?

Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor, daha önce hangi dizilerde oynadı, gerçek adı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?

Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor, Volkan karakterini canlandıran oyuncu daha önce hangi dizilerde oynadı, gerçek adı nedir? ATV'de yayınlanan "Adı Sevgi" dizisinin kötü karakteri Volkan'ın kimin canlandırdığı merak ediliyor. Sarpça kasabasının zengin şımarık çocuğu Volkan Baykara, gencecik, körpecik Zeynep'in hayatını alt üst etmek üzereyken Elif öğretmen tarafından engellenen sorunlu bir karakterdir. Peki, Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?

ATV'de yayınlanmaya başlayan "Adı Sevgi" dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri de Volkan Baykara karakteridir. 

Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?
Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?

 

Volkan, Sarpça kasabasının en zengin ve kudretli ailesi Baykara'ların şımarık ve azgın çocuğudur. Kasabadaki bütün genç kızlara istediğini yapabileceği düşüncesine hakim olan Volkan, gencecik ve körpe Zeynep'i henüz okul çağındayken eş olarak almak istiyor. Ancak Zeynep buna kesinlikle karşı. 

Zeynep, düğün gününde zengin konağını terk ederek okula kaçar ve burada intihara kalkışır. Elif öğretmenin yetişmesiyle Zeynep kurtulur. 

Volkan ise Zeynep'in kaybolduğunu öğrenir öğrenmez deliye döner ve onu bulmak için yollara düşer. 

Adı Sevgi dizisinde Volkan Baykara karakterini Mert Doğan canlandırıyor. Peki, Mert Doğan kimdir?

MERT DOĞAN KİMDİR?

Mert Doğan 1995 yılında İzmir ilimizde dünyaya geldi. Türkiye onu son olarak Avlu dizisinden hatırlıyor. Sonrasında ise Babil dizisinde yer alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Doğan şimdi de Adı Sevgi dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alacaktır. Özlem Oğuz menajerlik ile çalışan Mert Doğan Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Art Academy’de de oyunculuk dersleri alan Mert Doğan Şahmaran, Babil, Avlu ve Çarpışma gibi dizilerde rol almıştır.

Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?
Adı Sevgi Volkan kimdir, kim oynuyor?

 

Mert Doğan oyunculuktan önce tiyatro ile ilgilenmiştir.

Özellikle Mert Doğan Çarpışma ve Avlu dizileri ile tanınmış olsa da kariyerinin en önemli rolünü Adı Sevgi dizisinde kapmıştır.

Eğer Adı Sevgi dizisi planlandığı gibi mayıs sonuna kadar yayında kalırsa Mert Doğan Türkiye’nin tanınan başrol oyuncularından biri olacaktır.


 

Yorumlar