Adı Galatasaray ile anılıyordu: 'Arda Turan futbolu bırakabilir'

Fatih Terim ile uzun aradan sonra buzları eriten Arda Turan'ın yuvaya dönmesi için Terim, çaba sarf etmiş ancak yönetimden onay çıkmamıştı. Arda Turan'ın futbol kariyerine nokta koyabileceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
'Arda Turan futbolu bırakabilir'

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra çöküşe geçen Arda Turan efsanesinin büyük çöküşü sürüyor...

Eski hocası Fatih Terim'in elini öperek ardaki buzları eriten Arda Turan, Başakşehir’den ayrıldıktan sonra uzun bir süre adı eski takımı Galatasaray ile anıldı. 

Terim'in büyük çabaları 32 yaşındaki futbolcuyu yuvasına döndürmeye yetmedi. Sarı-kırmızılı ekibin yönetim kadrosu Arda Turan'a sıcak bakmadı. Galatasaray ile imza atamayan Arda Turan Süper Lig'de başka bir takımla da anlaşamadı.

TRANSFERİN AÇIK OLDUĞU ÜLKELER

Gözünü yurt dışına diken deneyimli oyuncu, bugün itibariyle transfer süreci devam eden Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Avusturya, Arjantin, Rusya, Çin ve Japonya gibi ülkelerin takımlarıyla görüşüyor.

FUTBOLU BIRAKABİLİR

Bu ülkelerden bir kulüple de anlaşamazsa sezonu takımsız geçirecek olan tecrübeli oyuncunun, futbolu bırakması bekleniyor.

Arda Turan'ın daha önce Arjantinli Boca Juniors ekibiyle görüşmeler yürüttüğü iddia edilmiş ancak Boca Juniors yönetiminden yalanlama gelmişti.

Yorumlar