Adanaspor'un Brezilyalı forveti Da Silva

"Fizik olarak hazır olduğumu söyleyemem ancak bu açığımı en kısa sürede kapatmaya çalışacağım"

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor'un Brezilyalı forveti Da Silva

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor'un Brezilyalı forveti Edgar Da Silva, fizik olarak hazır olmadığını ancak bu açığını en kısa sürede kapatmaya çalışacağını söyledi.

Turuncu-beyazlıların dün 2 yıllık sözleşme imzaladığı 29 yaşındaki Edgar Da Silva, Osman Yereşen Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye ve Adanaspor'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Süper Lig'i çok fazla izleme şansı bulmadığını aktaran Da Silva, sadece bazı büyük takımların maçlarını takip etme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Da Silva, lige iyi başlamayı hedeflediklerini aktararak, şunları kaydetti:

"İyi çalışıp takımıma yararlı olmak istiyorum. Takımımız için en iyisini yapacağız. Takıma attığım gollerle katkı sağlayacağım. Yeni takım arkadaşlarım burada fiziki çalışma gerçekleştiriyor. Fizik olarak hazır olduğumu söyleyemem ancak bu açığımı en kısa sürede kapatmaya çalışacağım. Bana verilen görevde, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Taraftarımız emin olsun, burada özverili çalışma eksik olmayacak. Futbolda her zaman her şey iyi ya da kötü gitmiyor. Bizi kötü günde de desteklesinler. Beraber başarıya ulaşıp hedefleri gerçekleştirebiliriz. Benim için birinci öncelik maç kazanabilmek, gol rakamı vermek yanlış olur. Ne kadar maç kazanıp takıma katkı koyarsam o kadar mutlu olurum."

Yorumlar