Adanaspor, Beşiktaş'tan puan almak istiyor

- Teknik direktör Jurcic: "Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş maçından puan veya puanlar almak istiyoruz" - Futbolcu Digao: "Beşiktaş maçından puan alarak öz güvenimizi geri kazanmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, Beşiktaş'tan puan almak istiyor


ADANA (AA) - Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile yapacağı maçtan puan veya puanlar almak istiyor.

Gençlik Stadı'ndaki antrenman sonrasında Osman Yereşen Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulanan teknik direktör Krunoslav Jurcic, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Jurcic, güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Oyun tarzlarını analiz ettik. Oyuncularımla bunları paylaşacağım. Beşiktaş'ın oyununun, genellikle Quaresma üzerinden döndüğünü söyleyebiliriz. Özellikle onu çizgi üzerinde birebir bırakıp kalitesiyle fark yaratmaya çalışıyorlar. Bu pozisyonlarda bizim seviyemizin maksimumda olması gerekiyor. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş maçından puan veya puanlar almak istiyoruz." ifadesini kullandı.


- Digao: "Öz güvenimizi geri kazanmak istiyoruz"

Turuncu-beyazlıların Brezilyalı oyuncusu Rodrigo Digao da sahalarında önemli bir rakibe karşı oynayacaklarını belirtti.

Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Digao, şunları kaydetti:

"Milli takım arasında sıkı bir şekilde çalıştık. Beşiktaş ligin önemli takımlarından birisi. Güçlü bir kadroya sahipler. Biz de güçlü ve hırslı bir ekibiz. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçında iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Beşiktaş maçından puan alarak öz güvenimizi geri kazanmak istiyoruz. Kaliteli oyuncu grubuna sahibiz. Bu maçta elimizden geleni yapacağız."

Adanaspor ile Beşiktaş, 19 Kasım Cumartesi saat 19.00'da, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

Yorumlar