Adana'daki silahlı saldırı

- Merkez Seyhan ilçesinde seyir halindeki motosikletten pompalı tüfekle ateş açılması sonucu bir kişinin ölmesi, 4 kişinin de yaralanmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Adana'daki silahlı saldırı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde seyir halindeki motosikletten pompalı tüfekle ateş açılması sonucu bir kişinin ölmesi, 4 kişinin de yaralanmasıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 gün önce Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde motosikletten pompalı tüfekle ateş açılması sonucu Hüseyin Işık'ın yaşamını yitirmesi, aynı aileden Rıfat, Kemal ve Cemal Altunç ile Mehmet Nur Demir'in yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında şüpheliler Özgür A. ve Orhan A'yı gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine gönderildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Bu arada, saldırganların husumetli olduğu kişilere yönelik pompalı tüfekle ateş ettiği, ancak saldırıda olayla ilgisi bulunmayan kişilerin saçmaların hedefi olduğu ileri sürüldü.

- Olay

Dumlupınar Mahallesinde 27 Ağustos'ta üzerinde kasklı iki kişinin bulunduğu motosikletten, bir gruba doğru pompalı tüfekle ateş açılması sonucu caddedeki iş yerinde ve kaldırımda bulunan aynı aileden Rıfat, Kemal ve Cemal Altunç ile Mehmet Nur Demir ve Hüseyin Işık yaralanmıştı. Yaralılardan Hüseyin Işık kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren iki kişiyi yakalamak için soruşturma başlatmıştı.


Yorumlar