Adana'daki silahlı market soygunu

ADANA (AA) - Adana'da silah tehdidiyle bir marketten kasayı alarak kaçtıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1'ine ev hapsi verildi....

Google Haberlere Abone ol
Adana'daki silahlı market soygunu

ADANA (AA) - Adana'da silah tehdidiyle bir marketten kasayı alarak kaçtıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1'ine ev hapsi verildi.

Merkez Seyhan ilçesinde, yaklaşık bir ay önce pompalı tüfek ve tabancayla biri kadın iki market çalışanını tehdit edilip içinde 325 liranın bulunduğu kasanın çalınması olayında şüpheli Ahmet G'nin de yakalanmasıyla gözaltına alınanların sayısı 3'e yükseldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheliler Umut Ege T, Hüseyin Ö. ve Ahmet G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Umut Ege T'ye ev hapsi verildi, Hüseyin Ö. ve Ahmet G. ise tutuklandı.

Polis ekipleri, olaya karışan bir şüphelinin daha yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

- Olay

Gürselpaşa Mahallesi'nde biri kadın iki market çalışanını silahla etkisiz hale getiren maskeli ve silahlı 4 kişi, içinde 325 liranın bulunduğu kasayı alıp kaçmıştı.

Ekipler, yaptıkları çalışmayla zanlılardan Umut Ege T. ve Hüseyin Ö'yü yakalamıştı.

Olay anına ilişkin yaklaşık 30 saniyelik güvenlik kamerası görüntüsüne, şüphelilerin bir otomobille markete gelmesi, silahlarla içeri girmesi, kasayı alarak hızla kaçması yansımıştı.

Yorumlar