Adana'daki cinayet davası

- Kıskançlık tartışması sırasında eşini av tüfeğiyle vurduğu ileri sürülen tutuklu kocanın yargılanmasına devam edildi

Google Haberlere Abone ol
Adana'daki cinayet davası

ADANA (AA) - Merkez Seyhan ilçesinde eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık kocanın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Ümit Karademir ile öldürülen Aynur Karademir'in babası Habip Belci ve tarafların avukatları katıldı.

Sanık Karademir’in avukatı, eşi tarafından öldürülen Karademir’in telefon kayıtlarının ve telefonda görüştüğü iddia edilen bir kişinin tanık olarak dinlenmesini istedi.

Habip Belci de sanık damadından şikayetçi olduğunu belirterek cezalandırılmasını talep etti.

Sanık Karademir de eşini öldürdüğüne pişman olduğunu söyleyip, "Böyle olmasını istemezdim." dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi, öldürülen Aynur Karademir’in telefonla görüştüğü iddia edilen kişinin tanık olarak dinlenmesi için duruşmayı 23 Şubat 2018’e erteledi.

- Olay

Adana'da 17 Haziran'da, Bey Mahallesi'nde Ümit Karademir ile Aynur Karademir'i (26) arasında kıskançlık nedeniyle tartışma yaşanmış, kavgaya dönüşen olayda Ümit Karademir'in eşini av tüfeğiyle ateş ederek yaraladığı iddia edilmişti.

Özel bir hastaneye kaldırılan Aynur Karademir, ilk müdahalenin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine sevk edilmiş ancak kurtarılamamıştı. Olaydan sonra kaçan zanlı yakalanarak tutuklanmıştı.

Yorumlar