Adana'da husumetli ailelerin evine polis baskını

- Aralarında ölümle sonuçlanan silahlı saldırılar nedeniyle husumet bulunan iki ailenin evlerinde yapılan aramada, 3 pompalı tüfek ve çok sayıda tabanca mermisi ele geçirildi

Google Haberlere Abone ol
Adana'da husumetli ailelerin evine polis baskını

ADANA (AA) - Adana'da aralarında husumet bulunan iki ailenin evlerine düzenlenen baskında 3 pompalı tüfek ve çok sayıda tabanca mermisi bulundu.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi'nde aralarında ölümle sonuçlanan silahlı saldırılar nedeniyle husumet bulunan Altınyüzük ve Üzer ailesi mensuplarının evlerinde arama yaptı.

Özel harekat, terörle mücadele ve çevik kuvvet şube müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı aramalarda, adreslerde 3 pompalı tüfek ve çok sayıda tabanca mermisi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan olmadığı öğrenildi.

İki aile arasındaki husumet yaklaşık 10 ay önce Üzer ile Altınyüzük aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 33 yaşındaki Ali Altınyüzük'ün hayatını kaybetmesiyle başlamıştı. Daha sonra ise Yüreğir ilçesinde Müslüm (56), oğlu Orhan (32) ve yeğeni Hüseyin Üzer'in (18) bulunduğu 01 DHR 78 plakalı cipe, tabanca ve kalaşnikofla ateş açılmıştı. Yaralılardan Müslüm Üzer kurtarılamamıştı.

Saldırının daha önce Ali Altınyüzük'ün öldürülmesi nedeniyle gerçekleştirilmiş olabileceğini değerlendiren ekipler, Altınyüzük ailesinden 6 şüpheliyi gözaltına almış, zanlılardan 5'i tutuklanmıştı.

Yorumlar