Adana'da hastanede bıçaklı saldırı, 8 yaralı

Adana'da yoğun bakımdaki babasını ziyaret etmek için yangın merdiveninden hastaneye girmeye çalışan bir kişi güvenlik görevlilerinin engellemesiyle karşılaştı. Arkadaşıyla güvenlik görevlilerine saldıran şahıs 8 kişiyi yaraladı.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da hastanede bıçaklı saldırı, 8 yaralı

Geçtiğimiz 26 Aralık 2019 Perşembe günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımdaki babasını görmeye gelen hasta yakını Mahri Z. ve arkadaşı Mehmet D, arbedeye girdikleri güvenlik görevlilerini yaraladı.

Hastanenin bahçesine bariyerin olduğu bölümden bulundukları ticari araçla kaldırıma çıkarak giren iki şahıs, yangın merdiveninden hastaneye girmeye çalıştı.

Güvenlik görevlileri ziyaret saati olmadığı için şahısları engellemeye çalıştı. Bu sırada çıkan arbedede cebindeki bıçağı çıkaran Mahri Z, güvenlik görevlilerine saldırdı. Olay yerine gelen hastane polisi ve güvenlik görevlilerinin de yardımıyla iki şahsı etkisiz hale getirdi.

Hasta ziyaretine ziyaret saati dışında olduğu için izin vermeyen zanlılara müdahale eden güvenlik görevlilerinden 3'ü bıçakla, 5'i darp sonucu yaralandı. Güvenlik görevlileri, darp raporu alarak hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Mahri Z, acil servisteki tedavisinin ardından arkadaşıyla gözaltına alındı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla salıverildi.

"AYAĞIMI ISIRDI"

Hastanenin güvenlik hizmetleri sorumlusu Gökhan Özyumuşak, yoğun bakımında görevli arkadaşlarının telsizden destek istediğini belirterek, girişin yasak olduğu alana giren iki kişiyi çıkarmak için ricada bulunduklarını ancak direndiklerini söyledi.

Yorumlar