Adana Demirspor'dan taraftara destek çağrısı

ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Altınordu'yu konuk edecek Adana Demirspor, taraftarına destek çağrısında bulundu.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 Nisan Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacak Altınordu...

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor'dan taraftara destek çağrısı


ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Altınordu'yu konuk edecek Adana Demirspor, taraftarına destek çağrısında bulundu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 Nisan Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacak Altınordu maçında camia olarak bütünleşip bu engelin aşılmak istendiği belirtildi.

Taraftarın takımına bağlılığının zor günlerde belli olacağının aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ligde kalan maçlarda teknik heyet ve futbolcular kadar taraftarlara da büyük iş düşmekle beraber tüm stadı doldurup, tribünlerde tam birlikteliğin sağlanması gerekmektedir. Altınordu maçında taraftarlarımız hem sabırlı hem de coşkulu olmalı. Takımımız, hakemin ilk düdüğünden son düdüğüne kadar taraftar desteğini arkasında hissetmeli. Skor ne olursa olsun taraftarlar ligde kalma yolunda bu takımın arkasında olmalı. Tezahürat ve alkışlarıyla sürekli maçın içinde yer almalılar. Bugün en zor günümüz, zorluklar birliktelikle alışır. Bizi bu yolda asla yalnız bırakmayın."

Adana Demirspor, ligde 37 puanla 14. sırada yer alıyor.

Yorumlar