Adam gibi adam kardeşim... Reisle geldim Reisle giderim diyen adam kim?

Sokak röportajında, "Adam kalbimize girmiş kardeşim... Adam bir defa kalbimize girmiş.. Düzgün adam kardeşim... Ben onu yıllardır tanıyorum... Ben bunla geldim bunla giderim... " şeklinde konuşan vatandaş fenomen oldu.

Adam kalbimize girmiş kardeşim... Adam bir defa kalbimize girmiş.. Düzgün adam kardeşim... Ben onu yıllardır tanıyorum... Ben bunla geldim bunla giderim...

Reisle geldim Reisle giderim diyen adam kim?

"Parayla bu sevgiyi satın alamazsın. Dünya düşmansa bir adama bilinki bu adam Barcelona'dan daha iyi top oynuyor. Adam gibi adam, ölürsem onunla ölürüm. Ben evde 3 çocuğumla baş edemiyorum. Burası 100 milyonluk ülke bir de orta doğu... Bulunduğun konjonktür tehlikeli kardeşim. Adam tehlikeli kara sularında cımbız ile bir şeyler söküyor. Allah milyon kere razı olsun." diyen vatandaş AK Parti dönemi ile eski Türkiye'yi kıyaslayarak, "Ben İstanbul'a geldiğimde çöp dağlarından geçilmiyordu. Her taraf çöptü. Sular akmıyordu. Su satın alıp kova ile traş oluyordum. Sözenleri hepsini bilirim. Ben bu tiyatroya gelmem." şeklinde konuştu.

'Ekonomik kriz' üzerinden yapılan algı operasyonlarına da değinen vatandaş, "Ağzında 25 TL'lik sigara, puro.. Bekliyor ki para bacadan dökülsün. Pandemi nedeni ile dünya zorluk çekiyor. Bunlar uzaktan bulanıklığı görünce iktidarı hedef alıyor." dedi.

Konuşması sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan adam "Kemaliymiş, Meraliymiş, bilmem neymiş.. Ben reisle geldim, reisle giderim. Adam kalbimize girmiş kardeşim. Kim gelirse gelsin, feriştahı gelse de Reis'e bir şey yapamaz." ifadelerini kullandı.