Acun Ilıcalı'dan Milli Dayanışmaya dev destek

Ünlü televizyoncu ve program yapımcısı Acun Ilıcalı Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek vereceğini açıkladı. İhtiyaç sahibi 20 bin aileye erzak kolisi bağışı yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan Milli Dayanışmaya dev destek

Survivor 2020 sebebi ile Domanik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı, ekranlardan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulunacağını söyledi.

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, koronavirüsün kriz boyutuna değinerek ülkemizn kentlendiğini çok miktarda yardım toplandığını söyledi. Survivor ailesi olarak Ramazan ayında bu yardımlara katkıda bulunmak istediğini söyledi ve 20 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak kolisi bağışlayacağını duyurdu.

TÜNELİN UCU GÖRÜNDÜ

Ilıcalı, yarışmacılara ve ekran başındakilere şunları söyledi: "Ülkemizden haber alamıyorsunuz, merak içerisindesiniz. Bu sefer iyi bir haber vereceğim. O da şu: ülkenin ne kadar büyük bir mücadele içinde olduğunu biliyorsunuz ve bu mücadelede ülkemiz güzel bir sürece doğru adım adım gidiyor ve vaka sayısında azalmalar başladı. Önemli bir başarıya da adım adım gidiyoruz. Bu başarıyı da sizinle paylaşmak istedim. Biz de buradan vatandaşlarımıza "mücadeleye devam" çağrısı yapıyoruz ve bence tünelin ucu göründü. Büyük bir başarıyı ülkemizle yaşayacağız.

20 BİN AİLEYE 20 BİN RAMAZAN KOLİSİ

Tekrar Ramazan ayına gelirsem; Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Ramazan ayını vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içinde yaşamaya başladı. Krizin ekonomik yanı da var. Ülkemizde bu konuda da çok büyük bir dayanışma başladı. Ülke kenetlendi ve çok ciddi miktarda yardımlar toplanıyor. Milli Dayanışma Kampanyası'yla ülkemizde zorda olan vatandaşlarımıza yardım ediliyor. Biz de Survivor ailesi olarak Ramazan ayında katkımız olsun istedik. Ramazan ayı, ayrıca birbirimizi desteklememiz gereken bir ay olduğu için katkımız olsun istedik. Hepinizin adına biner adet yardım paketini toplamda 15 bin aileye, 5 bin aileye de buradaki emekçiler adına yardımda bulunacağız. 20 bin aileye 20 bin Ramazan kolisini Cumhurbaşkanlığımız kanalıyla ulaştıracağız"

Yorumlar

Medine DOĞAN Eşim 45 gündür çalışmıyor 3 çocuğum var gıda yardımına ihtiyacım var
Selma baş Acun abi bende yardim istiyorum 3 cocugum var ihtiyacim var erzaga
Nazan zahidoglu Benim de yardm ihtiyacm var lütfen bana da yardm edin
Göksal balci Herturlu yardim ihtiyaç olduğu şu günlerde buyle bir kaban yaptığın icin tskr ben yardim istyorum