Acun Ilıcalı: Türkiye’ye döneceğim haberi yanlış

Acun Ilıcalı ve ekibinin Türkiye'ye döneceği yönündeki haberlerle ilgili Ilıcalı açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Acun Ilcalı, Türkiye’ye döneceğim haberi yanlış, dedi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı: Türkiye’ye döneceğim haberi yanlış

Acun Ilıcalı ve ekibinin Türkiye'ye döneceği ve 14 gün karantinaya alınacağı haberlerine ilişkin Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yurt dışında bulunan ve ülkeye dönmek isteyen vatandaşları için harekete geçen Türkiye, bugüne kadar 110 ülkeden sayısız uçuş gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonu ve ilgili bakanlıkların ortak çalışmasıyla vatandaşların ramazan ayı ve bayramını evlerinde geçirebilmesi için başlatılan ikinci tahliye operasyonu ise sürüyor.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Türkiye’ye döneceğim haberi yanlış, bölgedeki vatandaşlarımızı bulundukları adalardan alıp ekibimizin bir kısmıyla Türkiye’ye yolluyoruz, özlem doluyum o ayrı.." ifadesinde bulundu.

 

 

 

Yorumlar