Acun Ilıcalı seçimde kime oy verdiğini açıkladı

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'e yaptığı açıklamada seçimlerde kime oy verdiğini ilk kez açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı seçimde kime oy verdiğini açıkladı

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı ilk kez kime oy verdiğini açıkça ifade etti. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuşan Ilıcalı, siyasi düşenceleri konusunda açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, geçmişte Adnan Oktar'ın örgütünde bulunmasıyla ilgili konuşmaların ardından, katıldığı bir yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sempatisini dile getirdi.

Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in programında, kişisel maddi durumunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etkisi olmadan geliştiğini vurgulayarak, "Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var" dedi. Ayrıca, AK Parti'ye oy verdiğini de açıkça ifade etti. Bu durum, Ilıcalı'nın politik tercihleri ve geçmiş ilişkileri üzerine tartışmaları gündeme getirdi.

Yıllar önce Adnan Oktar örgütünde yer alan ve son günlerde bu durumdan dolayı konuşulan Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in programına konuk olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sempatisinin olduğunu söyleyen Ilıcalı, oyunu da Ak Parti'ye verdiğini belirtti.

Özdemir'in "Cumhurbaşkanıyla ilişkisi nedir diye sor diyorlar. Sana sürekli soruluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın, servetini yapmasında AK Parti ile ilişkilerinin etkisi var mı? Bu soruyu sormak bana zul geliyor ama Erdoğan mı zengin etti seni Acun?" demesinin ardından konuşan Ilıcalı, şunları söyledi: "Yani çok açık yüreklilikle iki konuyu söylemem lazım; birincisi maddi tarafımda bugüne kadar gelmemde cumhurbaşkanımızın herhangi bir etkisi olmamıştır bunu zaten herkes de görüyor benim kanalım hangisiydi Show idi sonra Star idi. Buraya reyting alıp ekonomi yaratmasında doğal olmayan ne var anlamış değilim."

"AK PARTİ'YE OY VERDİM"

"Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var AK Parti ile bir alakam olduğunu hatırlamıyorum. Ama oyumu kime verdim; AK Parti'ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum."

Acun Ilıcalı Recep Tayyip Erdoğan

Yorumlar