Acun Ilıcalı neden sinirlendiğini ilk kez açıkladı

Acun Ilıcalı, oylama konseyinde neden sinirlendiği ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı neden sinirlendiğini ilk kez açıkladı

Survivor All Star 2024 sezonu, her bölümüyle gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan ve Acun Ilıcalı'nın sinirlenerek sandalye fırlattığı olaylı konsey, izleyiciler tarafından büyük bir merak konusu oldu. Ilıcalı, yarışmacılara yönelik, "Siz ne istiyorsunuz? Her gün olay çıkarıyorsunuz. Kavga mı, kaos mu istiyorsunuz?" şeklindeki bağırışlarıyla gündemdeki yerini aldı.

ACUN ILICALI NEDEN SİNİRLENDİ?

Olay, Nagihan'ın Aleyna'ya fiziksel teması sonrasında zirveye ulaştı ve Acun Ilıcalı konseyi yarıda kesmek zorunda kaldı. Ilıcalı'nın bu kadar sinirlenmesinin altında yatan nedenler, sonrasında 'Cevap Ver Türkiye' programında kendisi tarafından açıklandı. Programda Berfu Yenenler'in sorusu üzerine Ilıcalı, "Rahmetli babamın bir lafı vardı 'rahat battı' diye. Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken, bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti" diyerek durumu özetledi.

YAYINCILIK KURALLARI VE SINIRLAR

Ilıcalı, yayıncılık kuralları gereği yaşananların yalnızca yüzde 20 ile 25 arasını gösterebildiklerini belirtti. "İki video göstersem şok geçirirsiniz" diyerek, izleyicilere yaşananların derinliğini anlatmaya çalıştı.

YARIŞMACILARIN TAVRI

En çok dikkat çeken noktalardan biri de Eser Yenenler'in sandalyeyi itme anı hakkında sorduğu soru oldu. Ilıcalı, "Kırmamaya çalıştım. Biz de insanız, ben de çok nadir sinirlenirim. Ama yarışmacıların olaydan sonraki rahat tavırları beni çıldırttı" şeklinde konuştu ve yarışmacılardan gelecek sezon için umutlu olduğunu ifade etti.

Yorumlar