Acun Ilıcalı dünya rekorunu kırdı

Ünlü televiyoncu Acun Ilıcalı, instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınla dünya rekoruna imza attı. İlk canlı yayınında 1 milyon anlık izlenmeyle Türkiye rekoru kıran Acun Ilıcalı, son canlı yayında ise anlık 3 milyon canlı izlenme rekoru kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı dünya rekorunu kırdı

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaparak dünya rekorunu kırdı. Sadece 2-3 dakikada 2 milyon kişiyi, daha sonra da 3 milyon anlık izleyiciyi yakalayan Acun Ilıcalı, rekor kırmayı başardı. Acun bu durum için, “Çok kısa sürede 3 milyonu aştık. Bu kadar çok kişinin bizi izlemesini beklemiyordum" dedi. 

Tanınmış televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaparak 3 milyon anlık izleyiciyle dünya rekorunu kırdı. Ilıcalı geçtiğimiz günlerde de 1 milyon anlık izleyiciyle Türkiye'de rekor kırmıştı.

2-3 dakika içinde rekor kırdıktan sonra, özel açıklamalarda bulunan ünlü televizyoncu: “Kısa sürede 3 milyonu aştık. Yani belki hedefimiz 4 milyon olsaydı onu yakalardık" dedi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Bu sene Survivor'da ciddi derecede casting (rol dağıtımı) çalışması var bence. Aylar süren seçmeler bizi oldukça yordu ama sonunun da böyle güzel olması ayrı bir mutluluk. Tahmin ediyorum, 3 ay sırf seçme yaptık. 3 ay boyunca yarışmacı eledik. En son finalde de o kadar güzel bir ünlüler - gönüllüler kurduk ki, zaten giderken bir şeyler hissediyorduk aslında. Yani birbirinden farklı tipler ve mozaiği tamamlayan tipler vardı. Bu kadar renkli isimlerden de ortaya güzel bir proje çıkması çok da sürpriz değil aslında. Ama seyircimiz burada tabii ki bence yeniliğe ve farklılığa ayrı bir ilgi gösterdi" şeklinde konuştu.

"DEMEK Kİ HALKTA KARŞILIĞI VAR"

Acun Ilıcalı yaptığı canlı yayınlarla ilgili ise, "3 milyon kişiyi bir araya toplayıp yayın yapabiliyorsanız, bunun halkta bir karşılığı var demektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Ankaralı Muzaffer Acun halk yanında gerisini .......... anlaşılmıştır