Açıköğretim Sistemi 7/24 sorularınızı yanıtlıyor

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde yer alan öğrencilerine 7/24 hizmet veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Açıköğretim Sistemi 7/24 sorularınızı yanıtlıyor

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde yer alan öğrencilerine 7/24 hizmet veren 0850 2004610 telefon hattı ile Etkileşim Merkezi üzerinden, tüm illerde yer alan AÖF bürolarından ve aosdestek.anadolu.edu.tr web sayfası üzerinden destek hizmeti sunuyor.

Bu kapsamda, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nde aosdestek.anadolu.edu.tr web sayfası üzerinden sıkça sorulan sorular ve yanıtlarının yer aldığı soru havuzu güncellendi. Aynı zamanda öğrencilere ve öğrenci adaylarına daha iyi hizmet vermek için canlı destek hizmeti uygulaması başladı. Hafta içi her gün aosdestek.anadolu.edu.tr web sitesinden 09.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında canlı destek hizmeti sunuluyor. Öğrenciler sorularını yazılı olarak soruyor ve destek ekibi hemen yanıtlayabiliyor.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, canlı destek uygulaması ile ilgili olarak, “Artık öğrencilerimizin kayıtlar, öğrencilik hizmetleri, sınavlar, eKampüs ders materyalleri, mezuniyet ve kariyer konuları başta olmak üzere Açıköğretim Sistemi hakkında tüm soruları canlı destek hizmeti ile daha hızlı yanıtlanıyor. Öğrencilerimiz, canlı destek hizmetinden yararlanmak için aosdestek.anadolu.edu.tr sitesini ziyaret edebilirler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar